Velkommen til
Erhvervskvinder Trekantområdet

Erhvervskvinder Trekantområdet er et forum for aktive og engagerede kvinder, der søger sparring, personlig udvikling, etablering af større netværk, venskaber, tror på at forskellighed udgør en stærk enhed, og tør udfordre sig selv både på det professionelle og personlige plan. Foreningen Trekantområdet blev stiftet i 1990 og har i dag 12 medlemmer.

MEDLEMSMØDER

Vi afholder medlemsmøder den 3. tirsdag i hver måned (dog 2. tirsdag i december), med skiftende foredragsholdere, virksomhedsbesøg og mulighed for at dyrke netværket med andre Erhvervskvinder.

Som medlem af ErhvervsKvinder bliver du en del af et både lokalt og landsdækkende netværk, hvor du hver måned (bortset fra juli, hvor der er ferie) kan deltage i vores arrangementer. Her vil du, ud over at blive inspireret af spændende og varierende oplægsholdere, også få mulighed for at netværke og lære andre medlemmer at kende. 

Hvert møde koster kr 200,- for gæster og medlemmer fra andre EK foreninger.

SE VORES KALENDER HER

MEDLEM

ErhvervsKvinder Trekantområdet optager ikke nye medlemmer, da foreningen lukkes ned med udgangen af 2024.

Du er i stedet velkommen til at deltage som gæst til møderne. Hvis du vil vide mere, så send en mail til formand Birgit Rode, bidero@stofanet.dk

Af samme årsag har vi ikke længere begrænsning på to møder som gæst. Dog vil du ikke kunne deltage i sommerturen og julemødet, da de er lukkede medlemsmøder for de lokale medlemmer. 

SE VORES KALENDER HER

 

KOM MED SOM GÆST

Du kan deltage som gæst vores medlemsmøder. Pris kr. 200,- per møde. Er du interesseret i at komme med som gæst, skal du blot registrere dig her på siden og tilmelde dig det ønskede arrangement. Husk også at betale med kontooverførsel til det nummer som står i beskrivelsen af arrangementet. Du er altid velkommen til at kontakte vores gæsteansvarlige Sussi Toft på mailadressen: sussi_toft@hotmail.com.

 

FIND VORES KALENDER HER

Retningslinjer for opbevaring af personlige data:

Du registrerer dine data, når du tilmelder dig som gæst. Her skal du acceptere foreningens overordnede politik for dataregler. I Trekantområdet opbevarer vi dine gæstedata i maksimum 12 mdr. eller til du melder dig ind som medlem, hvorved de konverteres til medlemsdata. Medlemdata opbevares så længe medlemsskabet varer og i maksimum 6 mdr. herefter. Hvis du ønsker at vide mere eller at få dine data slettet tidligere, er du velkommen til at kontakte lokalforeningens bestyrelse

Som medlem af ErhvervsKvinder får du:

  • Et tværfagligt professionelt kompetencegivende netværk i Danmark
  • 11 medlemsarrangementer om året med spændende foredragsholdere
  • Et landsdækkende forum for udvikling, sparring og inspiration
  • Mulighed for deltagelse i netværksgrupper (i udvalgte lokalforeninger)
  • Mentorordning (hos udvalgte lokalforeninger)
  • Webadgang til alle medlemmer i Danmark
  • Mulighed for at opbygge dit eget netværk i netværket via medlemsdatabasen
  • Invitation til Erhvervskvinders landskonferencer
Forskellige erhvervskvinder

KONTAKT OS

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Birgit Rode

Formand

"For mig er det vigtigt at kvinder kan mødes på tværs af brancher og kompetencer."

Charlotte Reersted

Kasserer

"Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål vedr. økonomi."

LOKAL KALENDER TREKANTOMRÅDET