Velkommen til lokalforeningen ErhvervsKvinder i Trekantområdet

 

Foreningen blev stiftet i 1990 og har i dag godt 30 medlemmer.

Vores kontingent er kr. 1200,- om året. Du har mulighed for at betale både kontingent og alle årets møder på én gang, hvilket især virksomhedsmedlemmer benytter sig af.

Som medlem af ErhvervsKvinder Trekantområdet bliver du en del af et landsdækkende netværk, hvor du hver måned (bortset fra juli, hvor der er ferie) kan deltage i vores arrangementer. Her vil du, ud over at blive inspireret, også få mulighed for at netværke og lære andre medlemmer at kende. 

Medlemsmøder:
Vi afholder medlemsmøder den 3. tirsdag i hver måned (dog 2. tirsdag i december), med skiftende foredragsholdere, virksomhedsbesøg og mulighed for at dyrke netværket med andre Erhvervskvinder. Hvert møde koster 200,- kr. for medlemmer og 300,- for gæster.

Kom med som gæst:
Du kan deltage som gæst på to medlemsmøder, før du beslutter dig for et medlemskab. Pris kr. 300,- per møde. Er du interesseret i at komme med som gæst, er du velkommen til at kontakte vores gæsteansvarlige Karin Jønch Madsen på mailadressen: kjjohansen@kpmg.com.

Hvis du beslutter dig for at blive medlem skal du udfylde et ansøgningsskema som du kan få ved formanden Helle Halken ved henvendelse på mail: Helle.Halken@gmail.com. 

Retningslinjer for opbevaring af personlige data:
Du registrerer dine data, når du tilmelder dig som gæst. Her skal du acceptere foreningens overordnede politik for dataregler. I Trekantområdet opbevarer vi dine gæstedata i maksimum 12 mdr. eller til du melder dig ind som medlem, hvorved de konverteres til medlemsdata. Medlemdata opbevares så længe medlemsskabet varer og i maksimum 6 mdr. herefter. Hvis du ønsker at vide mere eller at få dine data slettet tidligere, er du velkommen til at kontakte foreningens formand. 

Kontakt: Kontakt vores formand Helle Halken for flere oplysninger.

Presse: Næstformand Catja Gaebel som kan kontaktes på Catja@Gaebel.net.