Velkommen til
Erhvervskvinder Trekantområdet

Erhvervskvinder Trekantområdet er et forum for aktive og engagerede kvinder, der søger sparring, personlig udvikling, etablering af større netværk, venskaber, tror på at forskellighed udgør en stærk enhed, og tør udfordre sig selv både på det professionelle og personlige plan. Foreningen Trekantområdet blev stiftet i 1990 og har i dag 14 medlemmer.

MEDLEMSMØDER

Vi afholder medlemsmøder den 3. tirsdag i hver måned (dog 2. tirsdag i december), med skiftende foredragsholdere, virksomhedsbesøg og mulighed for at dyrke netværket med andre Erhvervskvinder.

Som medlem af ErhvervsKvinder bliver du en del af et både lokalt og landsdækkende netværk, hvor du hver måned (bortset fra juli, hvor der er ferie) kan deltage i vores arrangementer. Her vil du, ud over at blive inspireret af spændende og varierende oplægsholdere, også få mulighed for at netværke og lære andre medlemmer at kende. 

Hvert møde koster 200,- kr. for medlemmer og 300,- for gæster.

Vores kontingent er kr. 1200,- om året. Du har mulighed for at betale både kontingent og alle årets møder på én gang, hvilket især virksomhedsmedlemmer benytter sig af.

SE VORES KALENDER HER

BLIV MEDLEM

Vil du være medlem - eller bare vide mere - så send en mail til formand Birgit Rode, bidero@stofanet.dk

Hvis du beslutter dig for at blive medlem skal du udfylde et ansøgningsskema som du kan få ved  at benytte kontaktformularen her på siden ELLER tal med en af os, så guider vi dig videre.

Vores kontingent er kr. 1200,- om året. Du har mulighed for at betale både kontingent og alle årets møder på én gang, hvilket især virksomhedsmedlemmer benytter sig af.

Efter optagelsen modtager du en velkomstmail og når vores Kasserer har modtaget dit kontingent, er du medlem. Derefter vil du modtage login mm. til medlemsområdet på Erhvervskvinder.dk´s hjemmeside.

SE VORES KALENDER HER

 

KOM MED SOM GÆST

Du kan deltage som gæst på to medlemsmøder, før du beslutter dig for et medlemskab. Pris kr. 300,- per møde. Er du interesseret i at komme med som gæst, skal du blot registrere dig her på siden og tilmelde dig det ønskede arrangement. Husk også at betale med kontooverførsel til det nummer som står i beskrivelsen af arrangementet. Du er altid velkommen til at kontakte vores gæsteansvarlige Sussi Toft på mailadressen: sussi_toft@hotmail.com.

Hvis du beslutter dig for at blive medlem skal du udfylde et ansøgningsskema som du kan få ved  at benytte kontaktformularen her på siden ELLER tal med en af os, så guider vi dig videre.

 

FIND VORES KALENDER HER

Retningslinjer for opbevaring af personlige data:

Du registrerer dine data, når du tilmelder dig som gæst. Her skal du acceptere foreningens overordnede politik for dataregler. I Trekantområdet opbevarer vi dine gæstedata i maksimum 12 mdr. eller til du melder dig ind som medlem, hvorved de konverteres til medlemsdata. Medlemdata opbevares så længe medlemsskabet varer og i maksimum 6 mdr. herefter. Hvis du ønsker at vide mere eller at få dine data slettet tidligere, er du velkommen til at kontakte lokalforeningens bestyrelse

Som medlem af ErhvervsKvinder får du:

  • Et tværfagligt professionelt kompetencegivende netværk i Danmark
  • 11 medlemsarrangementer om året med spændende foredragsholdere
  • Et landsdækkende forum for udvikling, sparring og inspiration
  • Mulighed for deltagelse i netværksgrupper (i udvalgte lokalforeninger)
  • Mentorordning (hos udvalgte lokalforeninger)
  • Webadgang til alle medlemmer i Danmark
  • Mulighed for at opbygge dit eget netværk i netværket via medlemsdatabasen
  • Invitation til Erhvervskvinders landskonferencer
Forskellige erhvervskvinder

KONTAKT OS

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Birgit Rode

Formand

"For mig er det vigtigt at kvinder kan mødes på tværs af brancher og kompetencer."

Charlotte Reersted

Kasserer

"Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål vedr. økonomi."

LOKAL KALENDER TREKANTOMRÅDET