Velkommen til ErhvervsKvinder Fyns hjemmeside

Erhvervskvinder Fyn blev stiftet i 1987 og dækker Fyn med tilhørende øer. 

Vi er et netværk for aktive kvinder, der ønsker at dele erfaringer og sparre med andre kvinder fra Fyns erhvervsliv.

ErhvervsKvinders mission og vision

Vi er ca. 50 medlemmer i netværket ErhvervsKvinder Fyn. Vi er en blandet flok af ledere, virksomhedsejere og ansatte, der kommer både fra den offentlige og den private sektor. 

Bliv medlem af ErhvervsKvinder Fyn

Har du lyst til at deltage i netværket, så opret dig som gæst via link således: På forsiden af ErhvervsKvinder trykker du på knappen Registrér som gæst øverst til højre og kommer nu ind på en oprettelsesblanket. Du vælger selv dit login. Du sender besked via kontaktinfo om, at du ønsker medlemskab. Du vil derefter få adgang til hjemmesiden og besked om, at du er oprettet. Når du er oprettet, kan du via link foroven betale dit kontingent, som for 2020 udgør 1.500 kr. Såfremt du indmelder dig i løbet af året, beregnes kontingentet forholdsmæssigt. Beløbet vil fremgå i en bjælke øverst på siden, næste gang du logger på. Derudover betaler man for de møder, man deltager i. Når vi har modtaget din kontingentindbetaling, er du medlem og kan deltage i arrangementer til medlemspris. 

Vær med som gæst

Du er velkommen til at deltage som gæst ved 2 ErhvervsKvinder Fyn netværketsmøder, inden du beslutter dig for, om du vil melde dig ind i netværket. Prisen for gæster er typisk 300 kr. pr. gang, og beløbet dækker spisning og foredrag. Du tilmelder dig ved at oprette dig som gæst og derefter gå i lokal kalender og trykke på det arrangement, du ønsker at deltage i. Samtidig foretager du betaling.

Netværksmøder

Møderne i ErhvervsKvinder Fyn afholdes fortrinsvis i Odense den 2. eller 3. tirsdag/onsdag i måneden undtagen i juli og august. Temaerne spænder vidt – fra erhvervs- og samfundsforhold til indslag af kulturel karakter. Når du deltager i møderne, vil du - udover at blive inspireret - også få mulighed for at netværke og lære andre medlemmer at kende.

Prisen er typisk 250 kr. pr. møde og beløbet dækker spisning og foredrag.

ErhvervsKvinder Fyn gennemfører også virksomhedsbesøg og fælles arrangementer sammen med andre netværk under Erhvervskvinder, ligesom der kan forekomme ekstra arrangementer.

Nyhedsbreve

8-10 gange om året udsender vi et nyhedsbrev pr. mail.

På facebook og Linkedin

Find os på facebook på https://www.facebook.com/erhvervskvinderfyn samt på Linkedin på https://www.linkedin.com/in/erhvervskvinder-fyn-694989182/

Kontakt

Send en mail til ErhvervsKvinder Fyns bestyrelse. Se, hvem der er med i bestyrelsen i menuen "Lokalforeningen Fyn" og under bestrelsen.

ErhvervsKvinder Fyns program

Bestyrelsen af ErhvervsKvinder Fyn tilstræber at fastlægge et program, der gælder for et helt år. Programet for 2020 kan ses under Fyn og lokal kalender.

Der tages dog forbehold for ændringer.