ErhvervsKvinder Aalborg blev stiftet i 1988 og har ca. 60 medlemmer. Vi dækker hele region Nordjylland og har medlemmer både fra Aalborg og fra et stort opland.

Vision 

ErhvervsKvinder er Danmarks største og førende netværk for ambitiøse, indflydelsesrige og karriereorienterede kvinder. Vi er et stærkt fagligt og socialt netværk, der giver det enkelte medlem mulighed for personlig og karrieremæssig udvikling. ErhvervsKvinder er med til at sætte dagsordenen for kvinder i dansk erhvervsliv.

Medlemmerne 

ErhvervsKvinder Aalborg består af en blandet flok ledere, mellemledere, virksomhedsejere og funktionærer i det private og det offentlige erhvervsliv.

Vi er et forum for interesserede og engagerede kvinder, der ønsker sparring, udvikling, udfordring og sociale netværk fra andre erhvervskvinder på tværs af brancher og erhvervsmæssige forskelligheder.

Bliv medlem

Ønsker du at blive medlem, er du meget velkommen til at kontakte Member Manager Dorte Ruby på dru@fynbofoods.dk

Du er også meget velkommen som gæst til 1-2 af vores arrangementer – det er faktisk den bedste måde at opleve os på.

Det koster 400 kr. at være med som gæst. Du betaler via MobilePay til nummer 26869267 (Dorte Ruby) senest på datoen for sidste tilmelding på de enkelte arrangementer. Har du ikke MobilePay, kan du i stedet overføre til reg.nr. 9280, kontonr. 1945780742. Du kan være med som gæst max 2 gange. Julefest, sommerfest og generalforsamling er forbeholdt medlemmer. 

Bestyrelsen forbeholder sig retten til at sætte et loft over antal gæster til arrangementerne af hensyn til rammerne for arrangementet.

Medlemsmøder

Der afholdes 10 medlemsmøder om året - den første mandag i hver måned kl. 17.30-ca.21.30. Det koster 2800,- per år at være medlem.

Temaerne spænder vidt fra personlig udvikling, over kunst og kultur til samfundsrelaterede aktiviteter og virksomhedsbesøg. Vi forsøger hele tiden at sammensætte programmet efter medlemmernes interesse og efterspørgsel, så arrangementerne er nutidige og relevante.  Læs mere http://www.erhvervskvinder.dk/lokalforeninger/aalborg/lokal-kalender

Find os online

Du kan finde os på vores Facebook-side.

Som medlem inviteres du ind i vores lukkede Facebookgruppe.

Kontakt

Ønsker du at høre mere om os er du meget velkommen til at kontakte formand Karen Melchior Jensen på mail kmj@pulseconsult.dk