ErhvervsKvinder Aalborg blev stiftet i 1988 og har ca 70 medlemmer. Vi dækker hele region Nordjylland og har medlemmer både fra Aalborg og fra et stort opland.

Vision 

ErhvervsKvinder er Danmarks største og førende netværk for ambitiøse, indflydelsesrige og karriereorienterede kvinder. Vi er et stærkt fagligt og socialt netværk, der giver det enkelte medlem mulighed for personlig og karrieremæssig udvikling. ErhvervsKvinder er med til at sætte dagsordenen for kvinder i dansk erhvervsliv.

Medlemmerne 

ErhvervsKvinder Aalborg består af en blandet flok ledere, mellemledere, virksomhedsejere og funktionærer  i det private og det offentlige erhvervsliv.

Vi er et forum for interesserede og engagerede kvinder, der ønsker sparring, udvikling, udfordring og sociale netværk fra andre erhvervskvinder på tværs af brancher og erhvervsmæssige forskelligheder.

Bliv medlem

Ønsker du at blive medlem, er du meget velkommen til at kontakte Member Manager Birgitte Mortensen på BGL@pmenergi.dk.

Du er også meget velkommen som gæst til et af vores arrangementer – det er faktisk den bedste måde at opleve os på.

For at tilmelde dig som gæst, klikker du på "registrer som gæst" på det arrangement, du ønsker at deltage i. Du er velkommen til at deltage som gæst to gange. Første gang er gratis. 2. gang koster det 300,- (se det enkelte arrangement for kontooverførsel og tilmelding).

Medlemsmøder

Der afholdes 10 medlemsmøder om året - den første mandag i hver måned kl. 17.30-ca.21.30. Det koster 2800,- per år at være medlem.

Temaerne spænder vidt fra personlig udvikling, over kunst og kultur til samfundsrelaterede aktiviteter og virksomhedsbesøg. Vi forsøger hele tiden at sammensætte programmet efter medlemmernes interesse og efterspørgsel, så arrangementerne er nutidige og relevante.  Læs mere http://www.erhvervskvinder.dk/lokalforeninger/aalborg/lokal-kalender

Find os online

Du kan finde os på vores Facebook-side.

Som medlem inviteres du ind i vores lukkede Facebookgruppe.

Kontakt

Ønsker du at høre mere om os er du meget velkommen til at kontakte formand Marianne Vagn Pedersen på mail marianne@mar-kant.dk