Hvad er ErhvervsKvinder? 

ErhvervsKvinder er et af Danmarks største og førende netværk for ambitiøse, indflydelsesrige og karriereorienterede kvinder. Vi er et stærkt fagligt og socialt netværk, der giver det enkelte medlem mulighed for personlig og karrieremæssig udvikling. ErhvervsKvinder er med til at sætte dagsordenen for kvinder i dansk erhvervsliv.

Hvad kan ErhvervsKvinder tilbyde dig?

Som medlem af ErhvervsKvinder bliver du en del af et unikt netværk bestående af ca. 1.000 handlekraftige kvinder fordelt i ni lokale foreninger. Vores medlemmer kommer fra mange forskellige brancher og fra både private og offentlige stillinger. Det er ikke en forudsætning at man er leder, for at være medlem. Vi tror på, at vores forskelligheder er en styrke for netværket.

Vi lægger stor og afgørende vægt på, at ErhvervsKvinder er et brugbart netværk, der giver det enkelte medlem værdi og ikke mindst nye muligheder. Derfor tilbyder vi bl.a. lukkede kurser målrettet vore medlemmers ønsker, netværksgrupper og en lang række spændende og relevante arrangementer og foredrag i hele landet. Samtidig er ErhvervsKvinder også et socialt netværk, der giver mulighed for både sparring og erfaringsudveksling samt uformel networking på tværs af brancher og kompetencer.

Hvad kan du tilbyde ErhvervsKvinder?

Du kan tilbyde ErhvervsKvinder dit engagement i netværket, og bidrage med dine erfaringer og kompetencer i samspil med andre.