Erhvervskvinder Aarhus

 

Velkommen til ErhvervsKvinder Aarhus

Erhvervskvinder Aarhus er et forum for aktive og engagerede kvinder, der søger sparring, personlig udvikling, etablering af større netværk, venskaber, tror på at forskellighed udgør en stærk enhed, og tør udfordre sig selv både på det professionelle og personlige plan. Foreningen blev stiftet i 1985, og har omkring 60 medlemmer.

Medlemsmøder

Vi arrangerer 10 medlemsmøder om året med spændende foredrag og mulighed for at dyrke netværket med andre Erhvervskvinder. Pris: kr. 300,- inkl. middag.

Tilmelding er bindende og indbetalte beløb refunderes ikke.

HUSK: Du skal TILMELDE dig møderne for at deltage. Det gør du ved at registrere dig som gæst via linket øverst til højre på hjemmesiden. Herefter kan du logge dig ind og tilmelde dig en aktivitet.

Tilmeldingsfrist: Senest fredag kl. 18.00 inden arrangementet!

 

Bliv medlem

Send en mail til Evy Tykgaard evytykgaard@gmail.com kontingent kr 1.500,-. Det dækker perioden 1. januar til 31. december, afhængig af hvornår på året man indmelder sig betaler man for de måneder af året der er tilbage.

 Som medlem af ErhvervsKvinder er du velkommen til at besøge de andre afdelinger, som findes i hele landet.

 

Kom med som gæst

Du kan deltage som gæst ved to medlemsmøder, inden du beslutter dig for medlemsskab. Det koster kr. 300,- for medlemmer at deltage i et møde, som gæst betaler du kr. 400,-. Enkelte arrangementer kan variere i pris.

For at tilmelde dig som gæst til et arrangement skal du registrere dig som gæst i øverste højre hjørne på denne webside. (se nedenfor ved den røde pil). Find herefter det ønskede arrangement og vælg Tilmeld gæst. Når du har tilmeldt dig og betalt, modtager du straks en email med bekræftelse på tilmeldingen. 

 

 

Lokal Kalender tidligere og nye aktiviteter

 

 

 

Andet fra Aarhus

 

Mentor/mentee ordning

Du har mulighed for at være med i mentor/mentee ordningen. Kontakt Evy Tygaard på evytykgaard@gmail.com for at høre om mere.

 

Bankkonto

Du kan overføre penge til vores konto i Spar Nord: Reg. 9004  Konto 4574201301.

OBS! HUSK at anføre navn og dato i tekstfeltet ved overførslen.

Sponsor ErhvervsKvinder Aarhus 2021/22:

Logo til Klippestuen