Velkommen til ErhvervsKvinder Esbjerg

Vi blev stiftet i 1990 og har nu 60 medlemmer. 

ErhvervsKvinder Esbjergs medlemmer består af ca. 1/3 ledere, 1/3 virksomhedsejere og 1/3 mellemledere eller kvinder i stillinger med ansvar både i det private og det offentlige erhvervsliv. 

ErhvervsKvinder Esbjerg er et forum for interesserede og engagerede kvinder, der ønsker sparring, udvikling, udfordring og sociale netværk fra andre erhvervskvinder på tværs af brancher og erhvervsmæssige forskelligheder.  

Årets fokus er Bæredygtighed.  

Vi skal vide mere om bæredygtighed og medvirke til at udvikle virksomheder og samfund i denne retning.

 

Geografisk område

Vi dækker området ud til vore nærmeste søsterforeninger, som er Ringkøbing mod nord, Trekantsområdet mod Øst og Sønderjylland Syd mod syd. Det er frivilligt hvilken forening, man ønsker medlemsskab af. 

Medlemsmøder og kontingent

Vi mødes den sidste onsdag i måneden, dog ikke i juni og juli, og arrangementerne foregår typisk kl. 17.45 - ca. kl. 21.30. Medlemsaftenerne kan være foredragsaftener eller virksomhedsbesøg og kombineres med spisning, networking og elevatortaler.

Det årlige kontingent er på kr. 1.500,- og dertil kommer udgifter til forplejning på de medlemsmøder man deltager i, som regel kr. 275,- for medlemmer, og kr. 300,- for gæster.

Desuden tilbydes et EK young medlemsskab med årligt kontingent på kr. 0.00 kr.

EK young er defineret som unge under 30 år og under uddannelse/på SU. Begge kriterier skal være opfyldt.

EK young kan deltage i alle arrangementer til medlemsaftenpris ca 275 kr.

EK young modtager ikke tilskud til særlige EK arrangementer (landskonference, rejse mm).

Deltag som gæst & bliv medlem 

For at blive medlem skal du melde dig til et arrangement som gæst (max 3 gange) - ved at klikke på et arrangement og vælge "tilmeld som gæst".

Har du spørgsmål til medlemsskab af ErhvervsKvinder Esbjerg, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesmedlem Betina Lund Lauridsen bll@dinforsyning.dk som hjælper vores nye medlemmer godt ind i vores netværk

Netværksgrupper

Som medlem af ErhvervsKvinder Esbjerg kan du deltage i netværksgrupper. Der er en lang række spændende valgmuligheder - læs mere under punktet Netværksgrupper.