Velkommen til ErhvervsKvinder Esbjerg

Vi blev stiftet i 1990 og har ca. 85 medlemmer. 

ErhvervsKvinder Esbjergs medlemmer består af ca. 1/3 ledere, 1/3 virksomhedsejere og 1/3 mellemledere eller kvinder i stillinger med ansvar både i det private og det offentlige erhvervsliv. 

ErhvervsKvinder Esbjerg er et forum for interesserede og engagerede kvinder, der ønsker sparring, udvikling, udfordring og sociale netværk fra andre erhvervskvinder på tværs af brancher og erhvervsmæssige forskelligheder.  

Geografisk område

Vi dækker området ud til vore nærmeste søsteforeninger, som er Ringkøbing mod nord, Trekantsområdet mod Øst og Sønderjylland Syd mod syd. Det er frivilligt hvilken forening, man ønsker medlemsskab af. 

Medlemsmøder og kontingent

Vi mødes den sidste onsdag i måneden, dog ikke i juni og juli, og arrangementerne foregår typisk kl. 17.45 - ca. kl. 21.30. Medlemsaftenerne kan være foredragsaftener eller virksomhedsbesøg og kombineres med spisning, networking og elevatortaler.

Det årlige kontingent er på kr. 1.500,- og dertil kommer udgifter til forplejning på de medlemsmøder man deltager i, som regel kr. 200,- for medlemmer, og kr. 300,- for gæster.

Desuden tilbydes et "EK Unge medlemsskab" med årligt kontingent på kr. 0,-. EK Unge er defineret som unge under 25 år og under uddannelse/på SU (begge kriterier opfyldt). Kan deltage i alle arrangementer til medlemsaften-pris (som regel 200 kr). Modtager ikke tilskud til særlige EK arrangementer (landskonference, rejse mm).

Bliv medlem - deltag som gæst

For at blive medlem skal du melde dig til et arrangement som gæst (max 3 gange) - ved at klikke på et arrangement og vælge "tilmeld som gæst".

Har du spørgsmål til medlemsskab af ErhvervsKvinder Esbjerg, er du velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem.

Når du har deltaget som gæst kan du ansøge om medlemsskab ved at kontakte en fra  bestyrelsen, fx Heidi Birkler, Member Manager.

Netværksgrupper

Som medlem af ErhvervsKvinder Esbjerg kan du deltage i netværksgrupper. Der er en lang række spændende valgmuligheder - læs mere under punktet Netværksgrupper.