Sommerafslutning hos Juhl og Agger

Tak for et fantastisk arrangement hos Juhl og Agger, som også har lavet Lowlands snaps.

Vi havde et spændende indlæg om deres virksomhed og passion for GOD SMAG og dette ville de gerne dele med os.

Vi fik mulighed for at smage på nogle skønne italienske råvarer og vine krydret med gode fortællinger. Blandt alle der deltog i arrangementet, trak de en heldig vinder, der frit kan vælge for DKK 200,- af de lækre varer i gårdbutikken ( sponseret af Juhl&Agger)

Firmaet der startede som en hobbyvirksomhed, hvor de to ejere Anders Juhl Hansen og Henrik Agger fandt vin og delikatesser på deres udlandsrejser. Rejserne efter den gode smag har sat sig stærkt, for ude i verden har de mødt producenter, der har været så dedikerede til at lave noget unikt, at de selv er inspireret til at gøre det samme. Senest har de åbnet et destilleri og har startet produktion af snaps i firmaet Lowlands. Konceptet fra Juhl & Agger er ganske enkelt, at her sælges ikke noget, som de ikke selv kan lide.

Virkelig en spændende aften

Næste gang er efter sommerferien, hvor vi mødes d. 20 august og se Stauning Lufthavn. Husk at læse mere her på hjemmesiden eller via facebook.

Klik på billedet for at se flere billeder fra arrangementet.

Velkommen til ErhvervsKvinder Vestjylland

Er du allerede medlem, kan de se nyheder - blandt andet det seneste nyhedsbrev her.

ErhvervsKvinder Vestjylland er et forum for interesserede og engagerede kvinder, der søger sparring, udvikling, udfordring og nye venskaber i et inspirerende samvær med andre aktive kvinder.

Netværket blev stiftet i 2004 og har omkring 60 medlemmer. Vi dækker området rundt omkring Ringkøbing Fjord, svarende til Ringkøbing-Skjern Kommune, samt opland.

Formål

  • ErhvervsKvinder Vestjylland er et netværk for erhvervs- og samfundsinteresserede kvinder.
  • Et netværk, hvor vestjysk mangfoldighed giver inspiration til personlig og samfundsfaglig udvikling.
  • Et dynamisk netværk, hvor mangfoldigheden udvikles gennem sparring, indsigt og viden.  
  • Et netværk, hvor vi bakker hinanden op gennem engagement og imødekommenhed samt bruger vores netværk på tværs af et tillidsfuldt fællesskab.

Vi ønsker at skabe værdi for det enkelte medlem og ikke mindst nye muligheder via et stærkt fagligt og socialt netværk med mulighed for både sparring og erfaringsudveksling samt uformel networking på tværs af brancher og kompetencer. Vi ønsker at støtte mangfoldigheden, og alle er velkomne i foreningen, uanset om man er selvstændig eller ansat, med eller uden lederansvar.

Medlemsmøder
Der afholdes medlemsmøde den 3. tirsdag i hver måned undtagen juni og juli. Møderne foregår som virksomhedsbesøg, spændende foredragsaftener eller interne netværksmøder og begynder altid med fælles spisning, hvor der er rig mulighed for at netværke. Vi tilstræber, at møderne kommer til at foregå forskellige steder i vores geografiske område. Vi mødes som regel kl. 18.00 og slutter omkring kl. 21.30. Dette kan dog variere afhængigt af det enkelte arrangement.

Det årlige kontingent er 1.400 kr. Dertil kommer udgifter til spisning ved de arrangementer, som man deltager i,  normalt 225,- kr. Før man beslutter sig til, om man ønsker at være medlem, kan man (gratis) deltage som gæst på to medlemsmøder. Dog skal man betale for eventuel fortæring.

Bliv medlem
Vil du være medlem - eller bare vide mere, er du velkommen til at sende en mail til os via punktet "Kontakt" i menuen til venstre.

Kom med som gæst

Du kan deltage som gæst ved to medlemsmøder, inden du beslutter dig for medlemskab. Du vil blive budt velkommen af et medlem af vores mentorgruppe, der også kan være behjælpelig med at arrangere transport.

Tilmelding som gæst til et arrangement kan kun ske ved tilmelding og betaling på hjemmesiden. Gå ind under punktet "Registrer som gæst", og find derefter det ønskede arrangement. Her kan du tilmelde dig og samtidig betale med Dankort. Du modtager herefter en e-mail med bekræftelse på tilmeldingen. 

Kontakt
Kontakt vores formand for flere oplysninger.

Kommende lokale aktiviteter