Velkommen til ErhvervsKvinder Sønderjylland SYD

Erhvervskvinder Sønderjylland SYD er et forum for aktive og engagerede kvinder, der søger sparring, personlig udvikling, etablering af større netværk, venskaber, tror på at forskellighed udgør en stærk enhed, og tør udfordre sig selv både på det pMedlemsmøderrofessionelle og personlige plan. Foreningen blev stiftet i 2000, og har omkring 60 medlemer.

Medlemsmøder

Vi arrangerer 10 medlemsmøder om året med spændende foredrag/virksomhedsbesøg og mulighed for at dyrke netværket med andre Erhvervskvinder. Pris:  kr. 250,- inkl. middag (enkelte arrangementer kan være dyrere). Kan indbetales via netbank senest 5 dage før mødet på konto 8205-0931001957 husk at oplyse dit navn eller via Mobilpay på nr. 68836.

HUSK framelding til møderne hvis du ikke ønsker at deltage. Det gør du ved at sende en mail til chybschmann@gmail.com senest en uge før arrangementet.

Bliv medlem

Send en mail til lje@live.dk . Medlemskontingent udgør kr. 1500 pr. år.

Som medlem af ErhvervsKvinder er du velkommen til at besøge de andre afdelinger, som findes i hele landet.

Kom med som gæst

Du kan deltage som gæst ved 3 medlemsmøder, inden du beslutter dig for medlemsskab. Det koster kr. 300,- pr. gang. Enkelte arrangementer kan variere i pris.

For at tilmelde dig som gæst til et arrangement skal du registrere dig som gæst i øverste højre hjørne på denne webside. (se nedenfor ved den røde pil). Find herefter det ønskede arrangement og vælg Tilmeld gæst. Når du har tilmeldt dig og betalt, modtager du straks en email med bekræftelse på tilmeldingen.