Velkommen til
Erhvervskvinder Østjylland

ErhvervsKvinder Østjylland er et forum for interesserede og engagerede erhvervskvinder, der søger sparring, udvikling samt udfordring i et inspirerende samvær med andre erhvervsinteresserede kvinder. Foreningen er opstartet den 1. januar 2019. 

MEDLEMSMØDER

Vi afholder medlemsmøder én gang månedligt på forskellige geografiske lokationer i vores lokalforening. Møderne starter kl. 18.00 og slutter omkring kl. 21.00. Dette kan dog variere afhængigt af det enkelte arrangement.

I ErhvervsKvinder Østjylland prioriteres de nære og givende relationer med erhvervsdelen i højsædet, hvorfor møderne primært er interne netværksmøder. Enkelte gange vil der også være en foredragsholder.

Som medlem af vores forening har du gratis adgang til vores netværk EK BestyrelsesKvinder (EKBK), hvor vi mødes 1-2 gange om året. Vi har fuld fokus på bestyrelsesarbejde. Netværket består af kvinder med og uden bestyrelseserfaring.

SE VORES NÆSTE MØDER

Vores mål er:

Vi ønsker at skabe værdi for det enkelte medlem og ikke mindst nye muligheder via et mindre og stærkt fagligt netværk med sparring og erfaringsudveksling samt uformel networking på tværs af brancher og kompetencer. ErhvervsKvinder Østjylland er et netværk for erhvervsinteresserede kvinder.

 • Et netværk, hvor vi er villige til at bruge hinandens kompetencer.
 • Et netværk, hvor fortrolighed, ærlighed og engagement er de bærende kræfter. 
 • Et relationsopbyggende netværk med nærvær i trygge rammer.
 • Et netværk, hvor vi udfordrer hinanden og bakker hinanden op gennem engagement og imødekommenhed samt bruger vores netværk på tværs af et tillidsfuldt fællesskab og her igennem skaber gode betingelser for personlig og faglig udvikling. 

KONTAKT BESTYRELSEN

Bliv medlem

Hvis du beslutter dig for at blive medlem, skal du udfylde et ansøgningsskema til bestyrelsen. Her kan du også downloade vores velkomstbrev til nye medlemmer

Du kan deltage som gæst på to medlemsmøder, før du beslutter dig for et medlemskab. Pris kr. 400,00 kr. per møde. Er du interesseret i at komme med som gæst, er du velkommen til at kontakte vores bestyrelsesformand Anne Mette Bergelius på mailadressen: erhvervskvinderostjylland@gmail.com.

KONTAKT ERHVERVSKVINDER ØSTJYLLAND

KOM MED SOM GÆST

Du kan deltage som gæst ved to medlemsmøder, inden du beslutter dig for medlemsskab.

Som gæst betaler du kr. 400,-. Enkelte arrangementer kan variere i pris.

Hvert arrangemnet byder typisk på en to retters menu, incl et glas vin eller vand samt te/kaffe.

For at tilmelde dig som gæst til et arrangement skal du finde lokalkalenderen og tilmelde dig det arrangement du ønsker at deltaget i. Herefter kan du oprette dig, acceptere vore GDPR vilkår, betale med Dankort, Visa dankort eller MobilPay. Når du har tilmeldt dig og betalt, modtager du straks en email med bekræftelse på tilmeldingen. 

KOM MED SOM GÆST

Venteliste

Et stærkt netværk hvor de bærende kræfter er fortrolighed, ærlighed og engagement, mener vi bedst kan opnås i en mindre forening. Vi har i ErhvervsKvinder Østjylland derfor valgt, at vi til enhver tid højst vil være 35 medlemmer. Dette betyder, at vi fra tid til anden vil have en venteliste for optagelse af nye medlemmer. Vi har derfor valgt en brancheeksklusivitet, hvor vi som det klare udgangspunkt højst vil være et medlem fra hver branche. Vi mener, at dette bidrager til den største alsidighed for medlemmerne i vores netværk, ligesom det skaber de mest retfærdige udvælgelseskriterier fra ventelisten.

Som medlem af ErhvervsKvinder får du:

 • Et tværfagligt professionelt kompetencegivende netværk i Danmark
 • 8-11 medlemsarrangementer om året med spændende foredragsholdere
 • Et landsdækkende forum for udvikling, sparring og inspiration
 • ErhvervsKvindeNyt i form af lokale nyhedsmails
 • Mulighed for deltagelse i netværksgrupper (i udvalgte lokalforeninger)
 • Mentorordning (hos udvalgte lokalforeninger)
 • Webadgang til alle medlemmer i Danmark
 • Mulighed for at opbygge dit eget netværk i netværket via medlemsdatabasen
 • Invitation til Erhvervskvinders landskonferencer
Forskellige erhvervskvinder

KONTAKT OS

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Anne Mette Bergelius

Anne Mette Bergelius

Formand

"Jeg er glad for at kunne dele mine erfaringer og viden indenfor alle livets aspekter, både erhvervsmæssigt som personligt."

Dorthe Helenius Sørensen

Kasserer

”At netværke med andre erhvervsaktive kvinder – giver mig et åndehul i en travl hverdag.”

LOKAL KALENDER ØSTJYLLAND