Deltag som gæst
eller bliv medlem
ved at kontakte den lokale forening

Vi er et nationalt netværk, der dækker hele Danmark inden for både den private og den offentlige sektor. Vi samarbejder løbende gennem en hovedbestyrelse, som mødes fysisk to gange om året for at koordinere strategi og indsatsområder.

Forespørgsler til ErhvervsKvinder på landsplan rettes til en af formændene, som koordinerer med de øvrige lokalforeninger.

Sådan kommer du med som gæst

I dropdown menuen vælger du den lokalforeing du gerne vil besøge. Klik på det ønskede arrangement og vælg ”Tilmeld som gæst”. Når du har registreret dig, kommer du automatisk videre til betalingsmodulet. Du er først tilmeldt når du har betalt og har modtaget en e-mail som bekræfter din tilmelding.

Hvad koster det?

Prisen for at deltage som gæst varierer i den enkelte lokalafdeling. Du kan altid se prisen under beskrivelsen af arrangementet, du ønsker at tilmelde dig.

Kan du være med?

Ja, hvis du er erhvervs- og samfundsaktiv og har lyst til at udbygge dit kontaktnet på det personlige, det faglige og det forretningsmæssige plan. 

VIL DU VÆRE MEDLEM?

Er du nysgerrig på hvad ErhversKvinder byder på, er du altid velkommen til at deltage som gæst i en af vores lokalafdelingers arrangementer. På den måde kan du se on netværket er noget for dig og mærke den gode energi.

At være i et netværk med inspirerende møder og fuld af kvinder, der har forskellige kompetancer, talenter og færdigheder, vil give dig nye perspektiver og mulighed for at sparre omkring de udfordringer der ligger foran dig i dit arbejdsliv.

Som medlem får du et godt netværk, der har dig i tankerne giver dig større muligheder for at skabe succes og trivsel i dit arbejdsliv.

Find den lokalforening, der ligger tættest på din bopæl og læs mere om foreningen og de lokale aktiviteter. Vil du være medlem, da send en mail til den lokale forening. Hos de fleste foreninger er det formanden du sender en mail til.

Dit liv bliver beriget af et godt netværk. Vi glæder os til at du er med.

Som medlem af ErhvervsKvinder får du:

  • Et tværfagligt professionelt kompetencegivende netværk i Danmark
  • 8-11 medlemsarrangementer om året med spændende foredragsholdere
  • Et landsdækkende forum for udvikling, sparring og inspiration
  • ErhvervsKvindeNyt i form af lokale nyhedsmails
  • Mulighed for deltagelse i netværksgrupper (i udvalgte lokalforeninger)
  • Mentorordning (hos udvalgte lokalforeninger)
  • Webadgang til alle medlemmer i Danmark
  • Mulighed for at opbygge dit eget netværk i netværket via medlemsdatabasen
  • Invitation til Erhvervskvinders landskonferencer
Forskellige erhvervskvinder