Datasikkerhed

Kære ErhvervsKvinde

 

I forbindelse med at du opretter dig hos Erhvervskvinde som gæst eller medlem, vil vi behandle personoplysninger om dig. Det er vigtigt for os, at vi beskytter din integritet, og vi har derfor udarbejdet denne informationspolitik om, hvordan dine personoplysninger behandles. Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger

Når du opretter dig som gæst, eller hvis vi opretter dig som medlem, så vil vi bede dig om navn og e-mailadresse, som vi skal bruge til at registrere dig. Efterfølgende kan du selv indtaste adresse, telefonnumre, bestyrelsespost m.m. under din profil.

Alle medlemmer i hele landet vil kunne se dit billede, din adresse og dine kontaktoplysninger. Herudover vil alle med administratorrettigheder hos ErhvervsKvinder kunne se dine indtastninger i din profil.

Formålet med at få dig til at udfylde din profil så fyldestgørende som muligt, er for at gøre det nemmere for os at skabe et overblik over vores medlemmers baggrund, for på den måde at kunne facilitere netværket blandt medlemmerne.

Hvis du ikke længere ønsker at dele oplysninger med ErhvervsKvinder, kan du gå ind på din profil og slette dine personlige oplysninger, eller få et medlem af din lokale bestyrelse til at hjælpe dig.

Desuden sletter vi dig fra hjemmesiden efter 15 måneder, hvis du ikke har været aktiv i systemet.

De afdelinger der bruger fysiske indmeldingblanketter, makulerer dem, efter de er blevet registeret i systemet.

Vores webansvarlig har ansvaret for databeskyttelse hos os, som skal sikre den nødvendige bevidsthed og de rette kompetencer for korrekt behandling af dine personoplysninger. Vi vil gøre alt for at sikre dine personligoplysninger, når du er gæst eller medlem hos Erhvervskvinder.  

 

Under databeskyttelsesforordningen har du følgende rettigheder, du kan gøre brug af:

·       Retten til at få at vide, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet

·       Retten til at få indsigt i dine personoplysninger

ErhvervsKvinder har ikke yderligere oplysninger om dig, end dem du selv har givet os

·       Retten til at få urigtige personoplysninger berigtiget

·       Du kan selv rette dine oplysninger under din profil.

·       Retten til at få dine personoplysninger slettet

·       Retten til at gøre indsigelse mod at personoplysninger anvendes til direkte markedsføring

I det sjældne tilfælde at ErhvervsKvinder vil benytte personoplysninger til markedsføring, vil vi bede om samtykke før anvendelse

·       Retten til at flytte sine personoplysninger

 

ErhvervsKvinder benytter sig af passive medlemskaber under forudsætning af, at det passive medlem har givet sit samtykke. ErhvervsKvinder vil beholde personoplysninger på passive medlemmer, indtil andet er aftalt med medlemmet – dog sletter vi dig fra hjemmesiden efter 15 måneder, hvis du ikke har været aktiv i systemet.

Personoplysninger på gæster, der ikke selv beder om at få deres profil slettet, vil ligeledes være registreret i ErhvervsKvinders system. Vi benytter disse oplysninger til promovering af fremtidige events og andet relevant information vedrørende ErhvervsKvinder - dog sletter vi dig fra hjemmesiden efter 15 måneder, hvis du ikke har været aktiv i systemet.

Har du spørgsmål til persondataforordningen eller til denne meddelelse, beder vi dig kontakte din lokale webansvarlige.