Navn:
Helle Nissen Andersen

Lokalforening:
Vestjylland

 

Hvorfor er du med i EK?
Jeg er glad for at være en del af ErhvervsKvinder Vestjylland, da jeg er sammen med en masse spændende og engagerede kvinder, som har vidt forskellige jobs, hvilket inspirerer mig i mit arbejde med mennesker. Jeg er nysgerrig og synes, det er interessant at netværke med kvinder, som er dedikerede.

Hvilket udbytte vil du gerne have ud af netværket?
Jeg nyder at være en del af et netværk, hvor vi har mulighed for at få indblik i mange forskellige virksomheder og nyder i det hele taget, de arrangementer som Erhvervskvinder Vestjylland laver, da jeg synes, at de spænder vidt. Det er et frisk pust i min hverdag, at være en del af ErhvervsKvinder.

Fortæl kort om dig selv?
Jeg arbejder som familiekonsulent i Familiecentret i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor jeg varetager mange forskellige opgaver. Jeg nyder mit job og er glad for at arbejde med menneskelig udvikling. Drivkraften i mit job er primært at få forældre og børn til at udvikle sig.

Jeg har en PD inden for psykologi og ledelse og har mange andre kurser og for efterhånden en del år siden, er jeg uddannet pædagog. Pt er jeg gået i gang med en uddannelse som NFPP-terapeut. I min fritid nyder jeg at male - gerne store malerier. Jeg søger primært inspiration i mennesker samt i naturen – se evt mere på www.galleri-helle.dk

Endvidere er jeg en del af bestyrelsen i ErhvervsKvinder, hvor jeg blandt andet er sekretær, og en del af velkomstgruppen samt arrangementsgruppen.