Du har som medlem af ErhvervsKvinder Østjylland

mulighed for at få en mentor i foreningen eller selv tilbyde dig som mentor for en mentee. Du skal selv sørge for tage kontakt til formanden og definere din rolle - denne ordning er et gratis tilbud til alle vores medlemmer.

Læs mere om rollerne:
- Beskrivelse af mentor-rollen
- Beskrivelse af mentee-rollen

Formålet med ErhvervsKvinders mentorordning:

Råd og vejledning til jobskift, karrierevejledning, afdækning af kompetencer, CV opdatering, forfatte en målrettet ansøgning, støtte i lederjob eller gode råd til forhandlingsteknik samt ledelse og samarbejde, blot for at nævne nogle emner.

Ønsker du at være med i ordningen?

Tag kontakt til formanden. Ønsker du at aftalen ikke offentliggøres i vores lokalforening, skal du blot gøre opmærksom på dette.
Efter din henvendelse til formanden, kan du på din profil på medlemssiden skrive ved feltet Rolle i EK, mentor eller mentee, såfremt du ønsker det skal fremgå.

Udfyld mentor-mentee-aftalen og send den til vores formand

Find den rigtige mentor/mentee

Det er altid en tillidssag at finde den rigtige mentor og/eller mentee. Brug det første møde til at finde ud af, hvordan I kan samarbejde – til gavn for jer begge. Selve aftalen indeholder de oplysninger/områder, der skal afdækkes.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Anne Mette Bergelius, tlf: 53215700, mail: amnetvaerk@gmail.com