Sommerfest i Søhuset (gallerisoehuset.dk)

EK Trekantområdet inviteres på kreativt besøg hos kunsteren Vibeke Skov i Galleri Søhuset, hvor vi får lov til at lege og være kreative med billedkunst, glaskunst og ler. 

Samtidig får vi tid til snak, netværk og hyggeligt samvær inden sommerferien står for døren.

Arrangementet starter kl. 18.00 v Søhuset, Engelsholmvej 10, 7182 Bredsten og slutter samme sted omkring kl 21.30.

Undervejs er der medbragt traktement, vin og forfriskninger.

Arrangementet er kun for medlemmer og deltagelsen er gratis.

Om Vibeke Skov
Vibeke Skov er født i 1954 og voksede op i Kerteminde. Fra 1992 -2001 boede hun på Ulriksholm Slot hvor kunstterapeutuddannelsen, glasværksted, galleri og privat bolig var samlet. I 2001 købte hun Søhuset af Engelsholm Slot i Nørup lidt udenfor Vejle.

Vibeke startede med at lave glas i 1993 og begyndte at puste glas i 1999, hvor det mest var den såkaldte ’Roll-up’ teknik som havde den største interesse. Her blev det muligt at kombinere det kolde og det varme glas i nye former og designs. I dag arbejdes der med glasfusing, fordi det er her de største muligheder ligger mht at skabe billeder.

Vibeke blev uddannet cand. psyk fra Århus Universitet i 1982 og fik videre uddannelse i kunstterapi fra USA og England. I december 2013 forsvarede hun sin Ph.D afhandling i kunstterapi ved Ålborg Universitet. Hun har grundlagt kunstterapeutuddannelsen, Institut for Kunstterapi, i Danmark i 1987 og arbejder stadig som leder og underviser på instituttet. Hun har udgivet 5 bøger om kunstterapi; den sidste udkom februar 2015 fra Kingsley forlaget i UK.

Tilmelding

Deltagerantallet er begrænset til 20 pers. Tilmeld dig gerne hurtigt - og senest søndag den 19/6 kl 18.00.