Cand.merc. og ph.d. Helle Hein er selvstændig forsker, ledelseskonsulent og forfatter bl.a. til bøgerne ’Primadonnaledelse’ og ’Når talent forpligter’ som vi tidligere har haft fornøjelsen af at høre mere om i Erhvervskvinder.

Når Helle Hein denne gang besøger os, er det for at fortælle om sin nyeste forskning, som fokuserer på sammenhængen mellem motivation, ledelse og stress hos især vidensarbejdere.

Når medarbejdere får stress, lyder rådet ofte, at de skal have færre komplicerede arbejdsopgaver og trykke på pyt-knappen. Men for mange, især vidensarbejdere, gør det bare det hele værre. Her er det nemlig ikke de store opgavedynger, der giver stress. Det er snarere strukturelle, kulturelle eller ledelsesmæssige forhold på arbejdspladsen, der forhindrer dem i at løse opgaverne på en meningsfuld måde. Og her rammer de klassiske løsningsmodeller altså helt ved siden af og gør faktisk kun ondt værre.

Helle Heins nyeste forskning peger på at der findes to typer mennesker, de ligevægtsøgende og de spændingssøgende, for hvem både årsagen til stress og forebyggelse/behandling af stress er helt forskellig. Dette skal vi høre meget mere om i aften og der bliver tid til både spørgsmål og debat om emnet.

Program:
Kl. 18:00 Ankomst og hapser på Hotel Comwell, Skovbrynet, Kolding
 
Kl. 18:30 Oplæg
 
Kl. 20:00 Middag, netværk og kaffe med sødt
 
Kl. 21.30 Tak for i aften
 
Husk at der er deadline for tilmelding søndagen den 16.01.2022 før kl. 18:00.
 
Betaling (200 kr. for medlemmer og 300 kr. for gæster) skal ske via overførsel til foreningens konto 7045 0001025426 samtidig med tilmelding.