Indre bæredygtighed

Lisbeth Munk Vittrup er medstifter og -udvikler af "Paa Indersiden", der er et individuelt onlinekursusforløb, som guider i at være "det hele menneske" i en travl hverdag med mange udfordringer.

Via coaching og redskaber kan man få bedre indre balance og mere væredygtighed. Forløbet henvender sig til privatpersoner og til virksomheder, der ønsker at arbejde målrettet med forebyggelse af stress, udbrændthed og mistrivsel.

På ErhvervsKvinder Trekantområdets møde vil Lisbeth tale om "Det hele menneske", indre balance og mere væredygtighed og dele ud af sine egne erfaringer og "rejse" omkring emnet.

Hun vil tage udgangspunkt i de indre udviklingsmål (IDG´er) som et bidrag til FN´s verdensmål for bæredygtig udvikling, kombineret med inspiration omkring begrebet "meningsfuldhed", "væredygtighed", "Social ansvarlighed", samt praksisnære øvelser, som vi kan tage til os – her og nu!

 

Mødet foregår på Hotel Comwell, Skovbrynet 1, 6000 Kolding

Program:

Kl. 18:00 Velkomst ved formanden og servering af hapser 
Kl. ca. 18:30 Oplæg ved Lisbeth Munk Vittrup og mulighed for at stille spørgsmål
Kl. 20:00 Middag med efterfølgende kaffe og kage
Kl. 21:30 Tak for i aften

 

Husk at der er deadline for tilmelding søndagen før (14/1) kl. 18:00.
 
Betaling (særpris 100 kr. for medlemmer af foreningen i Trekantområdet og 200 kr. for øvrige medlemmer og gæster) skal ske via overførsel til foreningens konto i Danske Bank 9570-13448795 samtidig med tilmelding.