I februar får vi besøg af Mette Raun Hollesen fra Kystnær. 

Kystnær er et mikrosæberi der ligger ved udmundingen af Haderslev Fjord. De håndlaver sæber, shampoobarer og balsambarer - inspireret af kysten.

Deres vision er at dele glæden ved livet nær havet. Og alle deres produkter er i fast form, så man undgår unødig emballage.

Kystnær har en ambition om at ændre vores personlige plejerutiner og få naturen ind i vores badeværelsesmiljø.

Kystnær er skabt af drøm om en enkel tilgang til vask og pleje af os selv og vores familier. På samme tid vil de spare vores natur, kyster og havene for unødig kemi og affald.

De bruger lokale kystnære ingredienser i deres produkter. Tang, hyben, havtorn m.m., som de selv plukker og blander med rensende og plejende ingredienser.

De har en stor kærlighed for kysten og naturen:

Hos Kystnær arbejder de på netop at passe godt på naturen gennem deres sæber, som alle er med minimal eller genanvendelig emballage.

Alle deres produkter er veganske og deres shampoo og sæbe skummer lækkert, selv i saltvand - hvilket gør dem ideelle for sejlere, bådejere, vinterbadere og dig, der elsker havet og naturen.

Mette fra Kystnaer

Mette vil fortælle som sin rejse som iværksætter med Kystnær - hendes baggrund, arbejdet med bæredygtighed og hendes produkter. 

 

Program:

Kl. 18:00 Vi mødes på Comwell i Kolding til velkomst ved formanden og servering af hapser 
Kl. 18:25 Oplæg ved Mette Raun Hollesen med mulighed for at stille spørgsmål til slut
Kl. 20:00 Middag med efterfølgende kaffe og kage
Kl. 21:30 Tak for i aften

 

Husk at der er deadline for tilmelding søndagen før kl. 18:00.
 
Betaling (særpris 100 kr. for medlemmer af foreningen i Trekantområdet og 200 kr. for øvrige medlemmer og gæster) skal ske via overførsel til foreningens konto i Danske Bank 9570-13448795 samtidig med tilmelding.