Vin forfiner, øl forener, som W. Scott Griffith sagde, og hos Trolden Bryghus er de enige. Her er det brygmesteren selv, der rører i mæsken, og kræser om de krydrende detaljer, fordi Trolden tror på, at håndlavet bare smager bedre. De gamle bryggemetoder, jagten på gæringens perfekte bobler og glæden ved den gode smag forenes i et skummende ølglas hos Trolden Bryghus.

I oktober inviterer vi os selv på besøg i et af trekantsområdets lokale bryghuse og får indblik i såvel det at være lokalt bryghus og i øllets fine hemmeligheder. Samtidig får vi tid til at spise, hygge og netværke.
Vi får lov til smage, så tænk gerne over transporten hjem, hvis du er glad for øl! De er ikke alle alkoholfrie :-)

PROGRAM:

Kl 18.00  Ankomst på Nordager 15, Kolding  


     Guidet rundvisning i destilleriet og bryggeriet
     Indsigt i produktionen, udvikling og historien bag Trolden
     Smagsprøver på Troldens håndbryggede specialøl
     Tapas Tapastallerkenen - med tapas med Beck specialiteter og øl til.

Kl 21.30 Tak for i aften

Husk at der er deadline for tilmelding søndag den 09.10.2022 før kl. 18:00.
 
Betaling (200 kr. for medlemmer og 300 kr. for gæster) skal ske via overførsel til foreningens konto i Danske Bank 9570-13448795 samtidig med tilmelding.
 

Trolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og destilleri, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl og siden er destilleriet kommet til som en naturlig udvikling. Hos Trolden er håndværket i centrum, og det er vigtigt for dem, at det er levende mennesker - og ikke computere - der rører i kedlerne. Trolden værner om ølbrygningens og destilleringens nostalgi, men uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.