"Having to all – Stories behind the myth” handler om rejserne for fem kvinder, der er blevet CEOs i forskellige skandinaviske virksomheder. I bogen deler de, hvad det har betydet for dem, hvilke forhindringer som de måtte overvinde, og prisen som de måtte betale – ikke kun for at nå dertil, hvor de er i dag, men også for at blive der. En af dem – som også er forfatter af bogen – besøger os den 16. april for at give et indblik i, men også for at diskutere den ægte og ublu sandhed om, hvad det betyder at være både kvinde og CEO. Bogens deltagere sigter efter at opmuntre flere kvinder, til at stræbe efter den ledende titel og hjælpe dem med praktiske tips til at overvinde nogle af de udfordringer, som utvivlsomt vil være en del af rejsen for alle.

Om forfatteren:

Dorothee Gnaedinger er født i 1983 i Tyskland og har været direktør for den danske afdeling af Marsh McLennan siden 2019. Før det har hun haft en række ledende poster i Marsh McLennan og andre virksomheder.
Sideløbende med sin karriere har hun altid skrevet bøger og har udgivet børnebøgerne Freddies magiske ønske og Fang banditterne!
Hun har i boet i Irland, Storbritannien, USA, Mexico, Tyrkiet og Sverige. Nu bor hun i Danmark med sine to børn og sin partner. 

Dorothee Gnaedinger

Da Dorothee begår sig bedst på engelsk, vil Mia Rasmussen, redaktionschef hos Hoi Forlag deltage. Mia er projektleder for Dorothees udgivelser og vil interviewe Dorothee og oversætte til dansk, så alle kan være med.

 

Program:

Kl. 18:00 Vi mødes på Comwell i Kolding til velkomst ved formanden og servering af hapser 
Kl. 18:25 Samtale mellem Mia og Dorothee om bogen "Having it all" med mulighed for at stille spørgsmål til slut
Kl. 20:00 Middag med efterfølgende kaffe og kage
Kl. 21:30 Tak for i aften

 

Husk at der er deadline for tilmelding søndagen før kl. 18:00.
 
Betaling (særpris 100 kr. for medlemmer af foreningen i Trekantområdet og 200 kr. for øvrige medlemmer og gæster) skal ske via overførsel til foreningens konto i Danske Bank 9570-13448795 samtidig med tilmelding.