Flere og flere danskere søger ud i naturen for at finde ingredienser til hjemmelavet marmelade, pesto, saft, snaps, m.m. Den danske natur byder nemlig på et væld af spiselige bær, frugter, svampe og urter, og der er rigtig mange steder, man kan hente råvarerne, f.eks. skov, strand eller fra byens grønne områder.
Går man blot 250 år tilbage i Danmarkshistorien, var der god tradition for at bruge den spiselige natur omkring os. Desværre er der sidenhen sket en distancering
mellem mennesker og natur. Heldigvis har opblomstringen af det ny nordiske køkken, hvor mange af ingredienserne hentes i naturen, spillet en vigtig rolle for, at vi
nu igen er blevet optaget af den spiselige natur.
Og man kan ikke komme udenom, at det er vigtigt, at børn og voksne får en tilknytning til naturen. For det giver respekt og forståelse for, at deres valg, som borgere og forbrugere, har en indvirkning på både samfund, landbrug og på natur.

Vi skal på en guidet rundtur i Kelstrup Plantage / skov med naturvejleder, der vil fortælle om og vise os hvad vi kan spise af naturen. Derefter serveres mad og drikke i bålhytten. Husk praktisk tøj.

Tid, sted og pris:
Dato:           20. juni 2022
Tid:             18:00
Sted:           Kelstrup Plantage - Stokkebrovej 1B, 6340 Kruså
Pris:            250,00 kr
Pris gæst:  300,00 kr

Indbetaling eller framelding:
Betaling skal ske til konto: 8205 0931001957 eller Mobile Pay: 68836, senest fredag den 10. juni 2022
Eller framelding via hjemmesiden senest fredag den 10. juni 2022.