Taknemlighed i krisetider

Coronakrisen påvirker os alle, men hvordan bevarer vi fokus i arbejdslivet? Det vil Rikke Østergaard give sit bud på i dette webinar.

Forskningen viser, at taknemmelighed kan ændre vores hjerner og dermed vores livssyn. Når vi er taknemmelige, falder vores stressniveau, vi sover bedre , får bedre samarbejde og får større optimisme i hverdagen.

Tænk, hvis der fandtes en kur mod konflikter, stress og dårligt arbejdsklima? Tænk, hvis det var den samme kur, som også var med til at gøre os lykkelige? Og hvad nu hvis medicinen var gratis.R

Webinaret lærer os hvordan taknemmelighed i virksomheder eller organisationer kan være med til at forbedre arbejdsmiljøet. Især i tider som disse, hvor vi arbejder hjemme og online, har vi brug for at have fokus på samarbejdet, for at bevare motivationen og arbejdsglæden. 

Rikke Østergaard er sociolog, foredragsholder og forfatter til de to bestsellere 'Sluk Emhætten' og 'TAK - Der er altid noget at være taknemmelig for'. 1 februar 2021 udkommer hun med sin tredje bog, 'Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben...', der handler om, hvordan vi stopper følelsesmæssig forurening på jobbet og om hvordan vi ved hjælp af taknemmelighed kan vende stemningen i virksomheden fra bekymringer, stress og brok til motivation og arbejdsglæde.

Tid og sted

Tilmeldingsfrist: Fredag den 5. februar 2021

Dato: Onsdag den 10. februar 2021
Tid: 19.00 - 20.00
Sted: Online webinar
Arrangør: EK Aarhus
Pris: 100,-
Pris gæst: 100,-
Kontakt navn: Anette Døssing
E-mail: anette.doessing@gmail.com

Program - Følger snart