Besøge Fibo Intercon 

Fibo Intercon er en virksomhed i rivende udvikling, der arbejder med både grøn omstilling og digitalisering. Mange års erfaring i branchen har gjort Fibo Intercon til en førende leverandør til den globale betonindustri. Henrik Jeppesen, direktør i Fibo Intercon, fortæller os om hvordan de ved at udnyttet digitale løsninger har givet virksomheden et vækstløft og skabt nye forretningsområder.

Fibo intercon A/S løber med sejren og prisen for Årets Digitale SMV:Omstilling 2023 efter at have gennemført en omfangsrig digital omstilling, der bl.a. har været med til at firedoble deres omsætning. For fire år siden brugte de 80 % af deres ressourcer på mekanisk ingeniørarbejde og 20 % på digitalisering – i dag er det omvendt.
Fibo intercons digitale rejse har flyttet virksomheden fra at være en lavteknologisk virksomhed med mange manuelle arbejdsprocesser i både administration, produktion, lager og salg til i dag at være en virksomhed med en høj digitaliseringsgrad, et gennemdigitaliseret produktprogram og et avanceret, digitalt salgs-setup.

Tid og Sted
Tilmeldingsfrist: Torsdag d. 15.02.2024
Dato: d. 20.02.2024
Sted: Herningvej 4, 6920 Videbæk
Pris for medlemmer 275kr
Pris for gæster 325kr
Kontaktperson: Line Knoth

Aftenens program
Kl. 17.45 Velkomst og registrering
Kl. 18.00 Rundvisning
Kl. 20.00 Spisning
Kl. 21.00 Fortælling
Kl. 21.30 Tak for i aften