Vi kårer Årets lokale ErhvervsKvinde 2023 sammen med Inger Støjberg.

Middag, kaffe, kåring og foredrag.

ErhvervsKvinder Vestjylland stiftede i 2017 prisen 'Årets lokale ErhvervsKvinde' med det formål at fremme synligheden af lokale erhvervskvinder, som gør en positiv forskel. Prisen som Årets lokale ErhvervsKvinde gives til en erhvervsaktiv kvinde, som arbejder i Vestjylland og som gennem sit arbejde med mod, handlekraft og engagement formår at skabe udvikling og forandring. Vi vil gerne kåre en kvinde, der tør og gør.

Inger Støjberg
Lad os byde velkommen til en unik mulighed for at møde en af Danmarks mest kontroversielle og viljestærke politikere - Inger Støjberg. Efter 20 år i Folketinget, en Rigsretssag og en karriere fyldt med udfordringer, inviterer vi dig nu til at opleve den person, der ligger bag de politiske overbevisninger.
Inger Støjberg har gennem sin karriere vist en urokkelig styrke og en fast tro på at stå op for sine værdier, uanset omkostningerne. Gennem hendes livshistorie, vil du få indsigt i den kvinde, der ikke er bange for at tage en beslutning og stå ved den, selvom den kan have store konsekvenser.
Bliv inspireret af en person, der har fået sin mening og overbevisninger udfordret på højeste plan, men som stadig står stærkt i sit valg. Vær med, når vi skal møde mennesket, Inger Støjberg, og opleve en kvinde, der tør - og tør stærkt!

De nomineret er til "Årets lokale erhvervskvinde" er:

Dorte Kvistgaard Christensen
Dorte er blevet indstillet fordi hun gør virkelig en positiv forskel. Hun har mod, handlekraft, engagement og formår at skabe udvikling og forandring for mennesker. Dorte har masser af erfaring, som hun bruger i sin dagligdag. Dorte har været langt omkring, for at være der, hvor hun er i dag. Sergent i Forsvaret, Underviser på landbrugsskoler, Ungdomskonsulent, HR rådgiver, Underviser, Bestyrelsesmedlem i Vestjysk Landboforening og Vestjyllands Andel, Landmands kone og selvstændig og hun gør og har gjort en forskel, hver eneste sted.

Pia Kirk Jensen
Pia er blevet indstillet fordi, hun har været med til at generere mange arbejdspladser her i området såvel som globalt. Pia har været en del af Vestas Wind Systems i over 35 år og er således en af de medarbejdere der har været med, på en meget spændende rejse og har været med til både op- og nedture. Hun sidder i Vestas´ bestyrelse og er med til at udvikle overordnede strategier på verdensplan. Pia er inspiration for mange andres kvinder og viser med hendes gå på mod at “man kan hvad man vil”. Pia gør også en kæmpe forskel, når det kommer til foreningsarbejde i lokalområdet og primus motor for velgørenhedsarbejde. En erhvervskvinde med hjerte på det rette sted.

Lene Jacobsen
Lene som er Teknologiudviklingschef hos Danmark Protein, Arla Food, er blevet indstillet fordi hun leder med hjerte dette rette sted, en inspiration, intelligent, motiverende og meget mere. Lene er en af drivkræfterne bag udvikling af Danmark Protein Arla Food Nr. Vium. Hun er inspirerende og sætter retning. Hun er rolig og motiverende. Lene er en fantastisk leder, kollega og kvinde. Lene er med i bestyrelsen for RKSK erhvervsråd. Hermed får det brede erhvervsliv i RKSK lov, til at gøre bruge af hendes brede viden og kloge hoved. 

Tid og sted 
Tilmeldingsfrist:  31 oktober kl. 23.59 2023
Dato: 2 november 2023
Tid: kl. 18.00 for hele arrangementet. Ønsker du at deltage kun i kåring og foredrag starter dette kl. 19.30
Sted: Bandsbyvej 2, 6950 Ringkøbing
Allergier, skal kontakte Majbritt Andersen
Hvis du har problemer med at tilmelde dig med et betalingskort bedes du kontakte Line Knoth.
Kontakt: Line Knoth
Pris for medlemmer:  275 kr.  
Pris for gæster: 325 kr. 
Kontakt: Majbritt Andersen

Program
kl. 17.45: Ankomst til Kloster Kulturcenter, registrering
kl. 18.00: Velkommen - Middag
kl. 19.15: Pause
kl. 19.30: Kort præsentation af de tre kandidater - Prisoverrækkelse Årets Lokale ErhvervsKvinde
kl. 20.00: Kaffe og kage
kl. 20.15: Foredrag med Inger Støjberg
kl. ca. 21.30: Tak for i aften