Kom med når ErhvervsKvinder Vestjylland kårer årets lokale Erhvervskvinde og i fællesskab med Matas Skjern kan du høre Tina Søgaards fantastiske historie.

Vi starter ud med at spise kl. 19.00 og vil derefter høre Tina Søgaards fortælling. 

Hør Tina Søgaard, der fortæller hvad eksperterne selv vælger, når de har alle ingredienser til rådighed og ingen begrænsninger?
Det var udgangspunktet, da hudplejeproducenten Tina Søgaard i 2014 gik ud på sit laboratorium og plukkede ingredienser ud til sig selv. Hun var blevet skilt kort forinden, og det havde sat sine spor. Hendes hud var træt og trist, og det endte med, at den faldt fuldstændig sammen.

På det tidspunkt havde Tina allerede en virksomhed, der formulerede og producerede personlig pleje for andre mærker. Derfor havde hun alverdens råvarer til rådighed og ikke mindst årtiers viden om, hvad der rent faktisk virker og giver huden det boost, hun i den grad havde brug for.

»Hun tog bogstaveligt talt sagen i egen hånd. Hun gik i laboratoriet og udvalgte de ingredienser, der skulle til, uden tanke for pris. Og så blandede hun cremer, serum og olie i sit eget køkken. Hver anden dag rørte hun nye forsyninger, som blev gemt i køleskabet.«

Resultaterne kom hurtigt. Det gik ikke ubemærket hen, og hurtigt ville venner og familie også have fingre i de hjemmerørte produkter. Så hjemme i køkkenet startede Tina en mindre produktion, der ligesom hendes private produkter blev opbevaret i de brune, enkle glas, produkterne også findes i i dag.

- Efter foredraget er der præsentation af de 3 kandidater til Årets Lokale ErhvervsKvinde og kåring af en vinder.  Derefter kan der købes Ecooking produkter, hvor du sparer 20% denne aften.

Desuden får i vejledning og mulighed for at købe produkterne og så slutter vi af med en lækker goodiebag, som i kan tage med hjem.

Tid og sted
Tilmeldingsfrist: d. 3 november 2021
Dato: Torsdag den 4 november 2021 
Tid: kl. 18.45
Sted: Ringkøbing Skjern kulturcenter på Kramp scenen
Allergier, skal kontakte Dorthe Marie Siersbæk i Kulturcenteret
Pris for medlemmer: 125,- kr.  
Pris for gæster: 125,- 
Kontakt: Ann Michelle Dalgaard