Vi kårer Årets lokale ErhvervsKvinde 2022 og byder på foredrag med Mette Blomsterberg

Kom med, når ErhvervsKvinder Vestjylland kårer årets lokale Erhvervskvinde og oplev samtidig et foredrag med Mette Blomsterberg. Mette Blomsterberg er faglært konditor og iværksætter, som de fleste kender fra bl.a. ”Det søde liv”, ”Den store bagedyst” samt ”Price & Blomsterberg”. Mettes er et enormt passioneret menneske, som har sendt appetit ud i de danske hjem, hvor hun i årevis har delt generøst ud af sin faglighed og sin sans for detaljen. Det er ikke nok med nydelsen og forkælelsen - kvaliteten skal være i højsædet.

Mette Blomsterberg er kompromisløs såvel fagligt som menneskeligt. Når du oplever Mette ’live’ – er det som at møde solskin og storm på en og samme tid. Mettes engagement er enormt, og du kan roligt glæde dig til at møde en kvinde med en helt særlig, smittende energi og opleve et foredrag båret af ærlighed og humor.

Mettes indstilling og måske sågar motto er, at ”intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet”. Gennem en blanding af hårdt slid, vilje og en udpræget kærlighed til sit fag, har hun skabt et succesfyldt brand. Denne indstilling til livet går igen i Mettes foredrag - hvor hun med stor glæde og entusiasme deler ud af sin enorme viden og sine mange års erfaringer – Hun er karakteriseret ved at være underholdende, nærværende, hudløs ærlig og ligetil.

Hun kommer med en fortælling om, hvordan hendes udvikling har været,  konkursen og balancen mellem arbejdsliv og privat. 

Husk at nominere din erhvervskvinde 2022 HER

Tilmeld dig arrangementet

Arrangementet er åbent for ALLE både kvinder og mænd, så du behøver ikke at være medlem af ErhvervsKvinder for at deltage. 

Priser

  • Pris for medlemmer af Erhvervskvinder: 275 kr - Prisen indeholder middag, drikkevarer, kåring, foredrag samt kaffe og kage.
  • Pris for gæster: 325 kr. Prisen indeholder middag, drikkevarer, kåring, foredrag samt kaffe og kage.

Tid og sted 
Tilmeldingsfrist:  31 oktober kl. 14.00 2022
Dato: 3 november 2022
Tid: kl. 18.00 for hele arrangementet. Ønsker du at deltage kun i kåring og foredrag starter dette kl. 19.30
Sted: Bandsbyvej 2, 6950 Ringkøbing

Program
kl. 17.45: Ankomst til Kloster Kulturcenter, registrering
kl. 18.00: Velkommen. Middag
kl. 19.15: Pause
kl. 19.30: Kort præsentation af de tre kandidater - Prisoverrækkelse Årets Lokale ErhvervsKvinde
kl. 20.00: Kaffe og kage
kl. 20.15: Foredrag med Mette Blomsterberg
kl. ca. 21.30: Tak for i aften