Virksomhedsbesøg Sønderborg Revyen med Jeanne Boel - efterfølgende middag på Hotel Sønderborg Strand

I sommeren 1982 var Johnna og Leif Maibom initiativtagere til det, der senere blev til Sønderborg Sommer Revy.

En flok glade revyamatører kastede sig hovedkuls ud i et projekt, de ikke selv anede hvor skulle ende. Nu ved vi, at det aldrig endte.

Johnna og Leif Maibom kørte som revy- og ægtepar revyen i 36 år, og så den vokse fra ‘Ingenting til det dobbelte’, som de kaldte revyens jubilæumsborg i anledning af 25 års jubilæet. Revyen startede som en lille lokalrevy, og blev gennem årene til landets 3. største revy.

Revyen havde nemlig stort set vokseværk i alle årene, dog med et lille dyk i starten af 90´erne, og revyen nåede sit foreløbige højdepunkt i 2017 med næsten 26.000 tilskuere.

I de første 10 år var de landsdækkende medier ikke meget for at skrive om den lille sønderjyske revy, men også dette vendte, da successen voksede, publikum strømmede til fra hele landet, og roserne begyndte at dale ned over revyen, der har modtaget adskillige priser ved Revyernes Revy og ved TV-Charlies Revy-Galla.

Revyen fandt sin egen stil, der altid var garant for en virkelig underholdende revy med masser af latter samtidig med, at revyen også blev skarpere og skarpere.

En af de faste omdrejningspunkter i revyen var Leif Maiboms signaturfigur Thorleif, der dukkede op i 1984, og blev der frem til 2017, hvor Leif Maibom trak sig tilbage fra revyscenen i Sønderborg.
Og netop 2017 blev det store vendepunkt i revyen. Leif og Johnna Maibom indgik en aftale om et generationsskifte med Jeanne Boel og Klaus Kristensen.

I 2021 er skiftet gennemført, og Johnna og Leif Maibom træder helt ud af den daglige ledelse.

JEANNE BOEL

Har lavet revy i over 40 år… først som danser, så som skuespiller og sidenhen også som koreograf, instruktør, tekstforfatter og nu også som direktør. Der er stort set ikke den revyscene, hvor hun ikke har været. Men lad os blot nævne: Cirkusrevyen, Hjørringrevyen, Nykøbing Falster revyen og selvfølgelig Sønderborg sommerrevy. Derfor er Jeanne en naturlig del af revyen i 2021.

Tid, sted og pris:
Dato:          29. november 2021
Tid:             17:30 - BEMÆRK tidspunkt!
Sted:           Hotel Sønderborg Strand - Strandvej 1, 6400 Sønderborg
Pris:            0,00 kr
Pris gæst:  300,00 kr

Indbetaling eller framelding:
Betaling og tilmelding for gæster skal ske til konto: 8205 0931001957 eller Mobile Pay: 68836, senest fredag den 19. november 2021
Framelding via hjemmesiden senest fredag den 19. november 2021

Bemærk: Selvom arrangementet er gratis for medlemmer vil du ved for sen framelding eller udeblivelse, blive pålagt at betale 350 kr.