Vi mødes på Benniksgaard Hotel til dejlig mad og hygge. Herefter vil Mette Bloch fortælle om følgende:

Vind med Vilje!

..Om at få sat mål, og ikke mindst værktøjerne til at nå dem…

Hvorfor er det ofte de samme der altid har succes? - hvorfor er det så svært at få sat inspirerende mål? - hvorfor er det vigtigt at komme udenfor komfortzonen? - hvordan planlægger succes? - hvorfor er nogen gode til “træning” men ikke når det virkelig gælder? - hvorfor får nogen mennesker stress? - hvad kan man egentlig lære af eliteidrætten? - er det omsætteligt?

Foredraget tager udgangspunkt i eliteidrætten og giver sjove og enkelte eksempler på hvordan man kan planlægge og vende hårdt arbejde til mere leg og større succes. Du får en masse værktøjer du kan gå direkte ud i din organisation og bruge, og du kan også tage det med hjem og give både dig selv og din familie mere kvalitet og flere smil i hverdagen.

Hvad får du ud af foredraget?

“Vind med vilje" handler om hvordan du sætter dig mål, og når dem! - der er fokus på at sætte den ene fod foran den anden, uden at blive alt for forpustet undervejs.

Foredraget er hylende morsomt og du vil kunne kende dig selv i en stor del af de situationer der bliver beskrevet.

Det er ikke “rocket science” og du vil højst sandsynligt nikke genkendende til en del af de principper du hører om, men derfra og så til at gå hjem og rent faktisk ændre noget, det er her Mette er ekspert. Ingen kan motivere dig, andre end dig selv, men du kan blive inspireret og få gejsten - og så kommer motivationen helt automatisk.

Mette tager udgangspunkt i sin ro karriere og fortæller om hvad hun gjorde fra hun tog beslutningen om at blive verdensmester, til hun blev det!

Alle kan lære teknikkerne, og du får den komplette guide, med alle de op og nedture der følger med.

Det fede er, at du opdager at du sagtens kan, og at du ikke behøver være et særligt udvalgt menneske for at få din drømme til at gå i opfyldelse.

Få energien tilbage i dit liv og din organisation.

Mette bliver ofte antastet efter et foredrag og får at vide at det er “det bedste stand up jeg har hørt i mands minde” - så at det er sjovt er der absolut ingen tvivl om!

Det bedste er næsten, at hun ofte møder folk der har hørt hende for mere end 10 år siden, men som stadig kan huske historierne. Så sidder de fast på den fede måde!

Tid, sted og pris:
Dato:          21. juni 2021
Tid:             18:00
Sted:           Benniksgaard Hotel - Sejrsvej 101, 6300 Gråsten
Pris:            250,00 kr
Pris gæst:  300,00 kr

Indbetaling eller framelding:
Betaling skal ske til konto: 8205 0931001957 eller Mobile Pay: 68836, senest fredag den 11. juni 2021
Eller framelding via hjemmesiden senest fredag den 11. juni 2021