Vi mødes på Den Gamle Digegreves Gård i Bredebro som er stuehuset til den oprindelige firlængede gård bygget i 1857.
Navnet henviser til, at gårdens seneste beboer og hans far før ham havde titel af Digegreve.

I disse historiske rammer kan man falde til ro og fornemme eller fordybe sig i stedets og egnens historie.

Herefter skal vi høre et foredrag fra Ole Larsen, der er født i 1961 og har holdt flere hundrede foredrag om, hvordan vi alle i en travl hverdag kan blive skarpere til at huske. Ole har om nogen styr på kunsten at beherske fokus via hans 25 år lange karriere som professionel tryllekunstner i dansk showbiz. Én af hemmelighederne ved at huske bedre, er netop at kunne kontrollere fokus.

Ole Larsen viser dig hvordan....

Få en underholdende og lærerig oplevelse og udstyr dig selv med nogle af verdens mest effektive husketeknikker, som med garanti vil gøre hverdagen nemmere.

Med tre udsolgte foredrag på rekordtid på Lyngby Bibliotek og over 1000 på venteliste er der ingen tvivl. Der er i dag en overvældende interesse for at lære at huske bedre.

I Ole Larsens humoristiske foredrag Fra dårlig hukommelse til klæbehjerne lærer du kunsten at huske navne, ansigter, vigtige pointer, passwords m.m. Du vil få værdifulde tips og enkle teknikker, som du med det samme kan anvende til at lære ny information.

Med flere hundrede holdte foredrag i løbet af de sidste fire år har Ole Larsen den erfaring og rutine, der skal til for at levere et underholdende og lærerigt foredrag, som deltagerne vil huske.

Tid, sted og pris:
Dato:          28. marts 2022
Tid:             18:00
Sted:           Klægager - Østerende 13, 6261 Bredebro
Pris:            250,00 kr
Pris gæst:  300,00 kr

Indbetaling eller framelding:
Betaling skal ske til konto: 8205 0931001957 eller Mobile Pay: 68836, senest fredag den 18. marts 2022
Eller framelding via hjemmesiden senest fredag den 18. marts 2022