Foredrag med Maiken Juul på Hotel Østersøen

Fem trin til ro i hovedet – styr tankerne og styrk samarbejdsevnen

For at kunne kommunikere optimalt med andre mennesker er det afgørende, at vi kan kommunikere ordentligt med os selv. Det er desværre et overset faktum på danske arbejdspladser, og konsekvensen er, at der er rod i vores vigtigste arbejdsredskab – hovedet.

Det medfører igen sandsynligheden for irritation, magtesløshed, vrede og benhård brok og i sidste ende dårligt arbejdsmiljø og dårligere resultater.

Der er nemlig ikke kun én stemme i hovedet, men to, som igen hopper rundt i forskellige roller og hele tiden kæmper om at få lov til at tage rattet. Heldigvis kan vi gøre noget ved det, og gennem viden, personlige erfaringer og konkrete værktøjer efterlader Maiken Juul forsamlingen med smil på læben, samt motivation og redskaber til at have den sunde indre dialog, der er en betingelse for en konstruktiv dialog mellem mennesker.

Udover de klare gevinster for organisationen, er det også meget for den enkelte at hente. Der bliver kort sagt mere selvværd og langt færre aftener, hvor man ligger og stirrer i loftet for at hitte ud af det hele.
Maiken Juul giver alle en let tilgængelig amagerhylde, hvor tanker, følelser og indtryk får deres rette og overskuelige plads.

Maiken Juul har over de seneste 5 år specialiseret sig i den indre dialog og optimeringen af tanke-, følelses- og handlemønstre. Det psykologisk fundament er skematerapi og metakognitiv terapi kombineret med egne værktøjer.

 

Tid, sted og pris:
Dato:          30. august 2021
Tid:             18:00
Sted:           Hotel Østersø - Flensborgvej 50, 6200 Aabenraa
Pris:            0,00 kr
Pris gæst:   300,00 kr

Indbetaling eller framelding:
Betaling og tilmelding for gæster skal ske til konto: 8205 0931001957 eller Mobile Pay: 68836, senest fredag den 20. august 2021
Framelding via hjemmesiden senest fredag den 20. august 2021 - Bemærk: Selvom arrangementet er gratis for medlemmer vil du ved for sen framelding eller udeblivelse, blive pålagt at betale 350 kr.