Navn:
Mette Buhl

Lokalforening:
Vestjylland

 

Hvorfor er du med i EK?
Jeg meldte mig primært ind i netværket pga socialt samvær, personlig og faglig udvikling og indsigt i lokalt erhvervsliv.
Der er rig mulighed for at opleve og få inspiration fra lokale virksomheder. At høre hvordan de løser udfordringer og udvikler sig samt hvilke ideer de har for fremtiden. Ofte er man sammen med andre virksomheder indenfor samme branche, men her er vi en fin blanding, så man også får øjnene op for nye områder.

Hvilket udbytte vil du gerne have ud af netværket?
Nye relationer og viden om eksisterende/nye områder er nok min primære forventning til netværket.

Fortæl kort om dig selv?

Jeg sidder i dag som logistikchef hos VELUX i Skjern. Jobbet har jeg haft siden 1/1-20, da vores organisation blev lavet om. Tidligere var jeg fabrikschef for en af vores fabrikker i Skjern. Personligt bor jeg i Ringkøbing, har 2 sønner på hhv. 25 og 21 år. Nicholaj læser økonomi i Århus, Andreas har sabbat år og tænker over fremtiden.  Jeg er gift med Lars, der har Jack & Jones i Ringkøbing og er involveret i Ringkøbing Håndbold.
Jeg kan lide at gå ture, fitness i ROFI, hygge mig med familie og venner, hjælper af og til som holdleder på RH’s hold og elsker at rejse og se nye steder.