Navn: 

Marianne Ølgaard

Lokalforening:
Vestjylland

Juli 2021

 


Hvorfor er du med i EK?

Jeg er med i Erhvervskvinder Vestjylland, fordi det bl.a. giver mig mulighed for at komme  på virksomhedsbesøg rundt i vores kommune, men også fordi Erhvervskvinder inviterer til spændende foredragsaftener – alt sammen aktiviteter, der kan give mig en indsigt og viden, jeg ikke selv har så nemt ved at få adgang til. 

Hvilket udbytte vil du gerne have ud af netværket?

Jeg tror på, at netværket med de øvrige medlemmer, mulighederne for de forskellige virksomhedsbesøg og foredrag vil give mig både inspiration, men også et kendskab til og en  forståelse om forskellige erhverv, som jeg kan bruge i mit eget professionelle virke.

Hvilke kompetencer kan du bidrage med til netværket?

Mine kompetencer er indenfor markedsføring, hvor jeg har erfaring med i bagagen fra hhv.  VELFAC, Vestas, Vestjysk Bank og nu NATURKRAFT. Mine primære fokusområder er koordinering, planlægning og eksekvering af kundeevents og konferencer samt sponsorering og sponsoraktivering. 

Jeg motiveres i selskab med kreative og sprudlende mennesker og af at kunne levere et produkt, som får folk til at tage ejerskab, ligesom jeg får energi af at opleve, at jeg bidrager til den gode kundeoplevelse. 

Privat er jeg gift med Ole, og sammen har vi 3 voksne børn.