Navn:

Majbritt Andersen

Lokalforening:
Vestjylland

August 2020

 Majbritt

Hvorfor er du med i EK?

EK er en forening, der for mig er med til at udvide min horisont. At kunne udvikle sig personligt og fagligt i et stærkt og åbent netværk, er nogle af de ting der er med til at øge mit engagement. Det at netværket er åbent, er også med til at hylde forskelligheden og mangfoldigheden blandt medlemmer…. og er  med til at gøre den sociale del langt mere interessant

Hvilket udbytte vil du gerne have ud af netværket?

Jeg bruger EK til først og fremmest at få dybere kendskab til områder, som ellers ikke er tilgængelige for en privatperson. Det der er spændende, er den gode balance mellem virksomhedsbesøg, foredrag og selvudvikling.

 Hvilke kompetencer kan du bidrage med til netværket?

Jeg er uddannet salgsassistent med speciale i tekstil, og har efterhånden arbejdet med mode i 23 år. Jeg har været i flere butikker efterhånden, men landede hos Lili Kallesøes forretning SALT by Torvet 14 for mere end  7 år siden.

Via Lili fik jeg kendskab til ErhvervsKvinder, hvor jeg deltager aktivt og er en del af bestyrelsen. Indimellem arbejde og bestyrelsen, skaber jeg tid til min lille familie som består af min mand, to teenage piger og ikke mindst vores hund, som er den der lystrer mest.