Navn:

Kirsten Hviid

Lokalforening:
Vestjylland

Oktober 2019

 

Hvorfor er du med i EK?

Jeg har været med i Erhvervskvinder siden 2012, og har siddet i bestyrelsen siden 2016, hvor jeg er kasserer. Jeg er med i Erhvervskvinder, både på grund af det sociale samvær, samt fordi jeg dels får indsigt i det lokale erhvervsliv, via virksomhedsbesøg, samt for at udvikle mig personlig og faglig via foredrag / sparring med andre erhvervskvinder.

Hvilket udbytte vil du gerne have ud af netværket?

Jeg vil gerne udvide mit netværk, herunder skabe nye relationer, samt opnå viden ved foredrag, og virksomhedsbesøg. Derudover vil jeg gerne gøre mere brug af netværket i forskellige situationer, hvor det er muligt at gøre brug af hinandens kvalifikationer.

 Hvilke kompetencer kan du bidrage med til netværket?

Jeg er manager hos PwC Ringkøbing/Skjern, som er beliggende i Skjern, hvor vi er 26 ansatte. Jeg er HD i regnskab og økonomistyring. Jeg har arbejdet som revisor siden 1978, hvor jeg startede hos et registreret revisionsfirma i Ulfborg. Jeg blev derefter ansat hos Revision Danmark i Ringkøbing i 1985, og i løbet af de efterfølgende år er firmaet via fusioner og sammenlægninger, blevet til PwC. Fusion og sammenlægninger har resulteret i, at det har været forskellige arbejdspladser/kollegaer, selvom at det har været det samme firma. Mit arbejdsområde omfatter regnskaber, fra enkeltmandsvirksomheder til større selskaber, samt rådgivning indenfor skatte- og regnskabsområdet, samt budgettering, strukturændringer, samt instruktion /gennemgang arbejde udført af yngre medarbejdere.

Jeg kommer oprindelig fra Djursland, men efter nogle år i Holstebro, har jeg siden 1985 boet i Ringkøbing. Jeg er gift med Carsten, der er afdelingschef for Lemvigh-Müller, Skjern. Vi har 2 voksne børn, og 2 børnebørn.