Navn: 

Jette Engholm

Lokalforening:
Vestjylland

April 2021

 


Hvorfor er du med i EK?

Erhvervskvinder giver mange gode og spændende indblik i vores lokale erhvervsliv og de mange forskelligartede virksomhedsbesøg giver altid stof til eftertanke og ny viden om andres måde at drive virksomhed på. 

Samtidig udvides ens sociale netværk i mødet med andre erhvervskvinder. Selvom vi er i mange forskellige brancher, er der ofte gode input at tage med hjem til eget arbejdsbord. Og det bliver meget nemmere, efterfølgende at tage kontakt til hinanden, så man kan spørge og lære af hinandens erfaringer.

Hvilket udbytte vil du gerne have ud af netværket?

Helt sikkert udvide mit netværk med andre erhvervskvinder og få kendskab til andre typer af virksomheder end ens egen. Gerne en løbende præsentation af alle medlemmer og deres arbejdsområder, for evt. nemmere kunne bruge hinanden til evt. arbejdsrelateret sparring.

Hvilke kompetencer kan du bidrage med til netværket?

Jeg arbejder som bogholder og har ansvar for vores bogholderi i såvel webshop samt den fysiske butik. Lønbehandling, administrative opgaver, ejendomsadministration og lidt ekspedition i butikken er også en del af arbejdsopgaverne. Vi er 10 ansatte.

Jeg er uddannet revisorassistent og har arbejdet med bogholderi siden 1991.  Jeg trives godt med de mange forskellige opgaver og nye tiltag, som især webshoppen stiller store krav til. Det er spændende og udviklende at være en del af.

Jeg har 3 voksne børn og 4 skønne børnebørn.