Navn:

Gitte Sandholm

 

Lokalforening:
Ringkøbing

 

Om dig… personligt
Jeg er opvokset i Ulfborg, men har de sidste 10 boet i Skjern området, de sidste 7 år i Række Mølle sammen med Jørgen og hans 4 børn (Louise 18 år, Søren & Anna 13 år, Mads 11 år). Har tidligere boet i Silkeborg og Ålborg i forbindelse med jobs, og boede i Horsens i forbindelse med mit studie. Jeg har opholdt mig i Stokholm, Tåstrup og Shanghai i forbindelse med mit 2 år au-pair ophold, og har boet ½ år i Cork, Irland i forbindelse med praktik i forbindelse med mit studie.

Jeg arbejder i dag hos VELUX i Skjern. De første 10 år som Teknisk Supporter på gardiner og skodder, og har her i foråret skiftet til Teknisk Produkt Manager for gardinerne.

Da jeg flyttede til Skjern var jeg frivillig hjælper til Skjern Festuge i en række år, jeg har siddet i EK Ringkøbings bestyrelse, men holder i dag en pause fra det frivillige arbejde.

Jeg deltager i diverse vinter gymnastik hold i Rækker Mølle, og har en fast gå-aften med nogle nabokoner.

Om dig… arbejdsmæssigt
Jeg er uddannet Eksport Ingeniør (maskin fag) I Horsens. Mit første job var Intern Salg af pumper (Desmi, Nr. Sundby), derefter blev jeg ansat som Sales & Marketing Manager hos et lille firma(Hi-Fix) i Østbirk som producerede butyl (klæbende gummi). Her var jeg ansvarlig for salg og marketing i ind/udland. Jobbet som Teknisk Produkt Supporter hos VELUX trak mig tilbage vestpå, hvor jeg i 10 år har supporteret salgsselskaber med teknisk information, afholdt produkt træninger, deltaget i nyudvikling af produkter ect. I foråret 2017 fik jeg muligheden for at skifte til Teknisk Produkt Manager, hvilket betyder, at jeg har ansvaret for VELUX gardiner nuværende + ny-udviklinger samt eventuelle ændringer der vil være på disse produkter.

Mine stærke sider er overblik og strukturering af opgaver, samt at formidle information og fremme samarbejdet i grupper af mennesker.

Om din… motivation og energi
At fuldføre og afslutte en opgave som giver ”kunden” en løsning de kan bruge, giver mig masser af energi. Jeg motiveres af engagerende kollegaer, hvor der er dialog omkring løsning og udførelse af opgaven. Hvor der er et ”drive” og konstruktiv tilgang, er en opgave, som jeg nyder at deltage i.

 En del af min energi får jeg også på hjemmefronten, når jeg går/arbejde i haven, så finder jeg en ro, som betyder at min energi bliver genopbygget.

Om dig… og netværket
Deltagelse i EK-netværker var en af de første netværk jeg blev medlem af da jeg flyttede her til. Det betød, at jeg fik en kontakt til en række skønne kvinder, som jeg aldrig ville have mødt uden dette netværk. Det giver mig inspiration og sparring fra kvinder med en helt anden uddannelse/baggrund end de mennesker jeg ville møde via mit arbejde. Derudover har jeg mulighed via EK-arrangementerne, at se og opleve området/virksomheder/foredrag på en ny måde.

 Mit bidrag til netværket ,r at være en aktiv del af EK, tidligere var det deltagelse i EK-bestyrelsen, i dag er det at deltage og bidrage med det jeg kan i de arrangementer der afholdes. At bruge hinanden og dele erfaringer.

Om din… succeshistorie du gerne vil dele
Min succes historie er at jeg efter at have være ude at opleve verden nu har fundet mit ståsted i livet. Jeg er glad for mit job og de udfordringer det giver mig, og så har jeg fundet roen i landlivet og naturen, trods jeg altid har boet i byen. Selv om solen står op i øst hver morgen, så er der ikke en dag der er ens ????

Om dit/din... mål eller drøm...
Mit mål/ønske er forsat at have et aktiv liv, en god fordeling mellem job og privat liv, hvor der er plads til at man prøver eventuelle drømme af.

Langsigtet er drømmen, at jeg trods den sene pensionsalder, vil have mulighed for at nyde mit otium, rejse og nyde livets glæder.