Navn: 

Charlotte Bæk

Lokalforening:
Vestjylland

Marts 2021

 Charlotte Bæk


Hvorfor er du med i EK?

Jeg er med i EK for at udvide netværket udenfor Skjern. Jeg vil gerne være ”top of mind” når man tænker regnskab og sparring. Jeg synes derudover at det er spændende møde andre mennesker og at besøge virksomheder og at få indsigt i andres valg og beslutninger.

Hvilket udbytte vil du gerne have ud af netværket?

Jeg er begejstret for relationer. Det handler ikke altid om, hvad jeg selv kan få ud af det. Men viden og kendskab om og blandt mennesker kan nogle gange føre til at 2+2 bliver 5. Det er ikke sikkert at jeg får gevinsten, men hvis jeg kan være med til at skabe værdi for andre, så er jeg sikker på, at de husker mig en anden gang.

Jeg leder ikke efter nyt job og jeg har formodentlig ikke mere tid at sælge af.

Hvilke kompetencer kan du bidrage med til netværket?

Jeg arbejder som selvstændig i min egen forretning. Jeg tilbyder mine kunder assistance med tal og regnskab. Over årene har jeg fundet ud af, at jeg gerne vil arbejde mere med flow og systemopsætning end egentlig taste-bogføring. Jeg har en bred viden og erfaring inden for især regnskabssystemer og løn. Og jeg mener, at jeg har en vilje til at finde en vej, når jeg møder en opgave, jeg ikke har prøvet før.

På det personlige plan er jeg gift med Karsten. Vi har sammen tre piger, som er på nippet til at flytte hjemmefra. Jeg er ekstrovert som person. Jeg tænker, jeg er rimelig omgængelig. Jeg vil gerne have at folk tænker, at jeg er én man kan regne med.