Navn:

Camilla Bülow Nielsen

 

Lokalforening:
Ringkøbing

 

Om dig… personligt
Jeg er 31 år og har boet i Ringkøbing de sidste 6 år. Jeg kom hertil efter 4 år i København og 5 år i Århus. Jeg er opvokset i Holstebro, så kendte godt området inden jeg flyttede tilbage til Vestjylland. Jeg er gift med Morten Bülow som er søn af bedemand Hanne Bülow – Han arbejder som Politibetjent her i Ringkøbing.

Vi har to små børn – Liam på 2 år og Noah på 4 år.

Vi har boet i Rindum de sidste 6 år, men har lige solgte huset og skal bygge i Rindum igen her til efteråret/foråret.

Om dig… arbejdsmæssigt
Jeg arbejder som salgs og marketingchef på Hotel Fjordgården og er også ansvarlig for alt booking af værelser, events, konferencer og selskaber. Jeg har 10 medarbejder under mig og vil altid gerne have en finger med i det hele.

Om din… motivation og energi
Det der motiverer og giver mig energi, er at jeg har nogle glade mennesker rundt om mig. Jeg elsker at lave en anderledes oplevelse og jeg ikke laver noget alle andre laver.

Om dig… og netværket
Jeg kom med i Erhvervskvinderne Ringkøbing sidste sommer og har kun fået en masse med mig. Da jeg ikke kommer fra området har det hjulpet mig meget at lære nye mennesker at kende og sætte ansigt på de forskellige kvinder i området. Jeg føler jeg kan give inspiration og nye ideer til netværket.

Om din… succeshistorie du gerne vil dele
Min succeshistorie er, at jeg har fundet et arbejde jeg elsker og jeg har ikke haft en eneste dag endnu, hvor jeg ikke har haft lysten til at gå på arbejde.

Om dit/din… mål eller drøm
Mit mål er at jeg kan finde den rette balance mellem arbejde og privatliv og få det til at harmonere.