Navn:
Birthe Høst

Lokalforening:
Vestjylland

 

Om dig… personligt
Jeg er en naturelskende nordjyde og jeg er landet i Bork Havn ved et tilfælde landet, p.g.a. et arbejde, jeg blev opfordret til at søge. Jeg har fundet mig en vestjysk mand, med hvem jeg har 2 børn (og nu også et (snart 2) børnebørn). En datter i København der laver TV og en søn der nu er medejer af Feriepartner Bork Havn.

Om dig… arbejdsmæssigt
Det med arbejdet var ikke den store succes, så jeg startede op på bar bund med skub fra  den lokale købmand og jeg har nu været sommerhusudlejer i mere 40 år, og for 2 år siden solgte jeg mit elskede Feriepartner Bork Havn til min søn Morten og hans kompagnon (de har også Feriepartner Blåvand sammen) – der er blevet ansat en ny bureauleder og jeg gav dem 2 år og har langsomt trukket mig tilbage fra lederjobbet til at være indlejer og allround medarbejder og har forsøgt at give min viden fra mig, og fra 1. januar er det slut, ingen faste arbejdstider. (tænker stadig jeg kan findes som vikar når det brænder på).

Udover det meget afvekslende job at være feriehusudlejer, der spænder alt arbejde fra at rense kloak og skifte sikringer gøre rent, ekspedere ved skranken til at indleje huse, nu føler jeg, jeg har en lille vvs og elektriker uddannelse, samt at jeg taler temmelig godt tysk.

Jeg har samtidig med sommerhusudlejning også haft udlejning af cykler og gokarts – denne lille forretning har jeg valgt at beholde – cyklerne lejes ud fra Feriepartner, min mand Poul ordner cyklerne når de er i stykker, så det er temmelig simpelt at holde styr på det og kan da gi et lille supplement til pensionen.

kultur – samt at være medvirkende til gøre Ringkøbing-Skjern kommune mere attraktiv, så det er tiltrækkende for turister og nye borgere at komme hertil.

Om dig… og netværket
I min fritid har jeg beskæftiget med turistrelaterede sysler, i 40 år har jeg siddet i turistforeningens bestyrelser, haft en god kontakt til kommunen, søgt midler fra fonde m.m. og sørget for at vi ved Bork Havn har fået legeplads, hjertesti, skateboardbane, multibane for blot at nævne nogle af tingene. 

Jeg har altid syntes det har været dejligt at mødes i EK og høre om hvad der sker i vores kommune, for mig har det været et ”frikvarter” – man lærer mange små og store virksomheder i hele kommunen at kende fra en anden og ofte meget spændende vinkel.