Årets lokale erhvervskvinde 2017

ErhvervsKvinder Ringkøbing har stiftet prisen årets lokale ErhvervsKvinde med det formål at fremme synligheden af lokale erhvervskvinder, som gør en positiv forskel. Prisen som årets lokale ErhvervsKvinde gives til en erhvervsaktiv kvinde, som arbejder indenfor Ringkøbing-Skjern kommunes grænser, og som gennem sit arbejde med mod, handlekraft og engagement formår at skabe udvikling og forandring. Vi vil gerne kåre en kvinde der tør og gør.

Den 10. oktober blev årets lokale erhvervskvinde 2017 kåret. Vinderen blev Charlotte Buur Poulsen.

Juryen bestod af:
- Lone Andersen, viceformand i Landbrug&Fødevarer
- Lene Hindbo, souschef Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd
- Bent Brodersen, medlem af Økonomi- og Erhvervsudvalget i Ringkøbing-Skjern kommune

Ud af 20 indstillede kvinder, havde juryen udvalgt følgende nominerede, som blev portrætteret i Ringkøbing-Skjern Dagblad:

Dorthe Siersbæk

”En god arbejdsdag er når 2+2 giver 5” siger Dorthe i interviewet i Dagbladet – når medarbejder har rykket sig og når tingene lykkes.

Og det er også det der er motiveret i indstillingen om Dorthe.

Dorthe, der i forholdsvis kort tid, og på sin egen stille facon, gennem sit menneskesyn og positive tilgang har formået at udvikle både ansatte og kulturhuset i Skjern. Dorthe har uddelegeret ansvar og vist vejen ved at gå forrest - ofte med lange arbejdsdage - når der har været udfordringer eller der skulle tages nye initiativer – både som kulturhus for hele kommunen eller nye opgaver til den enkelte.

Ingen kan det hele, men sammen med andre kan man nå langt – det er Dorthe rigtig god til – og det viser hun ved at motivere andre.

Læs artiklen i Ringkøbing-Skjern Dagblad her.

Charlotte Buur Poulsen

 

 

Charlotte – du har simpelthen gjort det til din levevej at hjælpe andre på vej med deres drømme.

Du rådgiver og investerer bl.a. gennem Buur Invest i små og mellemstore virksomheder med vækstpotentiale.

Der står i interviewet i Dagbladet, at dit forbillede er Churchill.

I weekenden læste jeg een af hans citater: ”En pessimist ser altid besværlighederne i enhver mulighed. En optimist ser altid mulighederne i enhver besværlighed”.

Det er hvad der inspirerer dig – at se mulighederne - både hos mennesker og i virksomhederne – du gør en mærkbar forskel.

Læs artiklen i Ringkøbing-Skjern Dagblad her.

Lone Keilberg Lydig

Lone – du har med et usædvanligt drive, formået at opbygge et koncept omkring V. Strandgade i Ringkøbing. Et såkaldt latinerkvarter – et boheme kvarter – et kunstner kvarter.

Og det kun kort efter du har taget springet som selvstændig smykkedesigner.

Du tør gå forrest og være first mover – velvidende at det også er her der kan uddeles verbale øretæver. Men det er også her drivkraften er for dig. Du har din helt personlige stil, både som udøvende kunsthåndværker og som person. Du formår at føre din hyggelige butik med mågestel helt ud på de digitale medier – om man er på facebook eller er din butik – så fornemmer man varmen – og du har rigtig mange følgere.

Og det er både på facebook og i dit drive omkring det at motivere små kunsthåndværkere til at komme videre – ”store drømme skal da prøves af”.

Læs artiklen i Ringkøbing-Skjern Dagblad her.