Navn:

Anna Marie Stærkær

 

Lokalforening:
Ringkøbing

 

Om dig… personligt

Jeg er opvokset i Stadil. Efter ca. 10 år i Vejle og på Sjælland, rejste jeg tilbage til Vestjylland, hvor jeg nu bor på Poppelvej sammen med John.
Vi har tvillinger, der begge bor i København, så vi smutter af og til en tur til hovedstaden.
Siden jeg var barn har jeg spillet klaver - gerne evergreens, blues osv.. Har nogen af jer lyst til samspil i ny og næ, er jeg klar.
Gymnastik og natur har også altid fyldt meget i min fritid, og jeg går rigtig mange ture ved fjord og hav.  
Af natur er jeg glad og ser muligheder alene eller sammen med andre.

Om dig… arbejdsmæssigt
Ca. hver 5.-7. år har jeg valgt at skifte job. Det har givet mig erfaringer fra mange spændende jobs. Har undervist i mere end 25år på f.eks. efterskole, daghøjskole, uddannelsescenter. I 89 blev jeg opfordret til at starte et Medborgerhus i Ringkøbing, og i 96 var jeg med til at etablere integrationskontoret i Ringkøbing. For ca. 12 år siden etablerede jeg Vestcoach, hvor jeg i de første år bl.a. havde samarbejdsaftaler med Ringkøbing Amt og AS3. Overskriften for mine ydelser er trivsel og arbejdsglæde både privat og på arbejdspladsen.

Om din… motivation og energi

Jeg er glad, når en kunde går fra kontoret og siger, at han/hun glæder sig til at komme i gang med at arbejde med værktøjerne.
For nylig blev jeg uddannet MINDStrain Stresscoach. Det betyder en helt ny og anderledes tilgang til stress. Her oplever jeg, at 3-5 samtaler gør en kæmpestor forskel - det bliver jeg høj af. I øvrigt spænder de individuelle samtaleforløb meget bredt. Udfordringer kommer fra arbejdspladsen og privat.
Efterhånden har jeg mange ledere, der efterspørger ekstern sparring - det er også rigtig spændende og motiverende for mig.
Jeg elsker at stå foran større og mindre grupper og få dialogmøder og workshops til at fungere, så alle deltager aktivt. Jeg bliver høj af at opleve, at vi i fællesskab udvikler konkrete tiltag, der skaber attraktive forandringer.

 Om dig… og netværket

Både EK og de andre netværk jeg deltager  er spændende og givtige at være med i. Det giver en bredere og udviklende kontaktflade, og betyder hyggeligt samvær med personer, jeg måske ikke ville få kontakt med.
Med nysgerrig og åben adfærd, håber jeg, at jeg kan gi´ et lille bidrag til et godt netværk.
Som selvstændig er jeg selvfølgelig også glad, når netværket genererer nye kunder.

Om din… succeshistorie du gerne vil dele
Jeg synes, det er en succes, når mine kunder kommer via mund til øre, og når mange arbejdspladser vender tilbage, hver gang de har en udfordring, jeg kan hjælpe dem med.

Om dit/din... mål eller drøm...
Jeg elsker mit job. Jeg kan også godt li´ at holde fri, så pt. øver jeg mig på at gå lidt ned i tid. Jeg bliver farmor til sommer. Det bliver stort, og det vil jeg gerne ha´ både til og energi til at nyde.