Besøg på Brandts Museum og spisning på H.C. by Meyers, Hotel Odeon

På Brandts Museum skal vi møde en spændende kvinde, der var langt forud for sin tid og som elskede at provokere samtiden.

Udstillingen Under huden er en beretning om Claude Cahun, der som en moderne, frygtløs og legende kunstner gjorde livet til én stor performance både privat og offentlig.

Om Claude Cahun skriver Brandt
Cahun betragtede køn som en samfundsskabt konstruktion, og den udfordrede hun konsekvent i sit liv og sin kunst. Det afspejler sig tydeligt i de mange iscenesatte fotografier, hun skabte sammen med livsledsageren Marcel Moore. Sammen legede – og brød – de med konventionelle kønsidentiteter foran kameraet.

Udover en lang række af disse portrætter rummer udstillingen bl.a. fotomontager, der trækker dybe spor til surrealismen samt dokumentation af Cahuns dristige og humoristiske modstandsarbejde under 2. verdenskrig i form af hendes ’papirpatroner’.

Vi mødes på Brands Museum
Vi bliver budt velkommen af Event koordinator Tine Nyland over ét glas Cava på terrassen med udsigt over byens tage. Derefter vil omviser Johanne Christensen give os en intro på udstillingen Under huden og efterfølgende omvise os blandt alle Claude Cahuns spændende fotografier.

Vi spiser og hygger på H.C. by Meyers
Efter besøg på Brandts Museum går vi til Hotel Odeon, hvor vi spiser på restauranten H.C. by Meyers. Der serveres 2 retter og et glas vin. Ønsker du mere vin købes det på egen regning.

Er der stemning for det, har hotellet et lækkert Loungeområde, som vi kan hænge ud på efterfølgende.

Praktik
Har du årskort til Brandt Museum så vil vi meget gerne, at du anvender det sammen med en deltager. (Det sparer foreningen penge til adgangsbillet).

Program:
Kl. 17:00 Velkomst på terrassen, Brandts Museum
Kl. 17:30-18:15 Intro og omvisning på udstillingen Under Huden
Kl. 18.45 Middag på H.C. Meyers, Hotel Odeon

Adresser:
Brandts Museum, Amfipladsen 7, 5000 Odense C
H.C. by Meyers, Hotel Odeon, Odeons Kvarter 11, 5000 Odense C

Pris medlemmer: kr. 256,-

Tilmeldingsfrist: Torsdag den 1. juni 2023

Det er ikke muligt for gæster at deltage i dette arrangement. Du kan melde dig ind i Erhvervskvinder Fyn ved at skrive til bestyrelsen via kontaktformularen.

Vi glæder os til at se dig!