Arrangementet er aflyst på grund af restriktioner i forbindelse med Covid-19. Det vil blive gennemført på et senere tidspunkt. Vi beklager.

”Livet på Borgen” - Oplev et unikt indblik i dansk politik

I over 40 år har Hans Engell fulgt livet på Christiansborg på tætteste hold – mange af årene som toppolitiker og medlem af regeringens inderkreds, og i dag tæt på som politisk kommentator og et kilde-net som få.  Kun få ved mere om dansk politik bag kulissen end Hans Engell. Og så har han lune og humor. Politik skal ikke være kedeligt og indforstået. Han er i dag en af landets mest anerkendte politiske kommentatorer.

Om Hans Engell
Hans Engell er en af Danmarks mest anerkendte politiske kommentatorer.

Hans Engell er uddannet journalist på Berlingske Tidende 1968-78. Derefter pressechef for Poul Schlüter, 1982-87 forsvarsminister, 1988 formand for Den konservative Folketingsgruppe, 1989-93 justitsminister og derefter formand for gruppen, statsrevisor og partileder. 1998 formand for Folketingets Forsvarsudvalg. 2000-2007 Adm. chefredaktør for Ekstra Bladet.

Hans Engell er en rutineret formidler, der kan fastholde og fokusere på en humoristisk og faglig måde. Hans foredrag er skarpe, direkte og byder på masser af den nyeste viden omkring det politiske liv i Danmark - naturligvis tilsat anekdoter og historie.

Program:
Kl. 17.00 Vi starter med en forfriskning
Kl. 17.30 “Livet på Borgen” – foredrag ved tidligere folketingsmedlem Hans Engell
Kl. 19.00 Scandic, Erhvervs Kvinder Fyn og Erhvervsklub Fyn er vært ved et lækkert traktement med tid til netværk 
Ca. kl. 20 Tak for i dag

Pris medlemmer: Kr. 0,-. Ved afbud senere end 23. marts 2020 opkræves et no-show gebyr på kr. 150,00 plus moms.

Pris gæster: Kr. 0,-. Ved afbud senere end 23. marts. 2020 opkræves et no-show gebyr på kr. 150,00 plus moms.

Tilmeldingsfrist: 23. marts. Erhvervskvinder Fyn har et begrænset antal pladser til dette arrangement, så hurtig tilmelding anbefales. Pladserne fordeles efter først-til-mølle.

Sted: Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV

Afbud: I tilfælde af afbud, kan du give besked ved at benytte formularen på kontaktsiden.

Vi glæder os til at se dig!