Besøg på Hotel Odeon

Hotel Odeon, Odenses nye perle, der åbnede 15. oktober 2018.

Kom og hør om tankerne bag hotellet og dets indretning og få et kig på et par af de 234 værelser, som gør Hotel Odeon til byens største hotel. Odense Sport & Events direktør, Enrico Augustinus, vil fortælle om tankerne bag investering i nyt hotel, hvordan de første måneder er gået samt fremtidsudsigterne for Hotel Odeon. Værtinde Tinna Larsen tager jer med på en rundvisning i det nye hotel, der har mødelokaler, brasserie og restaurant.

Vi vil spise i restaurant H. C. by Meyer, som tager afsæt i kokken Claus Meyers madunivers, der byder på bæredygtig, økologisk og sund mad med nordisk præg. En profil som går godt i spænd med Hotel Odeon, der også fokuserer på kvalitet og et eksklusivt feel. Det vil sige høj økologi-procent i råvarerne – smagfuld og sund mad lavet med gode danske og fynske råvarer. Meyers har bl. a. eget mejeri og bageri og står bag mange års udvikling og inspiration af dansk madkultur.”

Program
17.00-18.45 Indlæg ved Enrico Augustinus (direktør for Odense Sport & Event), hvor han fortæller om sin opgave i forhold til at overtage ledelsen, og hvordan han vil sikre en fortsat udvikling. Efterfølgende rundvisning på det flotte nye hotel ved vores eget medlem, Tinna Glasdam Larsen.

19-21.30 Spisning og netværk

Sted: Hotel Odeon, Odeons Kvarter 11, 5000 Odense C

Pris medlemmer: 255,-

Pris gæster: 305,-

Tilmeldingsfrist: 8. maj