“Kina er på ganske få år gået fra primært at kopiere til at være verdens førende inden for mange af de nye teknologier, som i øjeblikket former vores fremtid - herunder den praktiske anvendelse af kunstig intelligens, nye digitale forretningsmodeller, sociale medier, fintech, droner og elbiler,” siger journalist og forfatter Christina Boutrup.

Hun har interviewet hundredvis af danske og kinesiske virksomhedsledere gennem de 14 år, hun har dækket landet som journalist og Kina-ekspert. I den tid har hun skrevet tre bøger om verdens mest folkerige land og er aktuel med sin fjerde bog ”Den store tech-revolution”, der indeholder et klart budskab til danske ledere: “Enhver leder bør rette blikket mod Kina. Det nytter ikke kun at se mod Google, Amazon og Facebook, når det handler om disruption og forsøget på at forstå fremtiden. Man risikerer ganske enkelt at stå med ryggen til udviklingen og det sted, hvor det virkelig rykker – og det er i Kina,” siger Christina Boutrup.

Kom til EK medlemsmøde og mød Christina Boutrup, som udover at berige os om den store kinesiske tech-revolution, vil sætte fokus på de kinesiske kvinder og deres bidrag til Kinas udvikling. Christina Boutrup er en meget engageret fortæller som i den grad formår at komme ud over kanten. Så udover at få øget indsigt i de emner hun fortæller om med hjem, vil du også opleve en kvindelig rollemodel.

Program:
17:45 – Registrering 
18:00 – Velkomst ved formand
18:05 – Middag og netværk
19:00 – Foredrag ved Christina Boutrup
20:30 – Generalforsamling
21:30 – Tak for i aften