Oplæg af designer Søren Le Schmidt 

Kom med til en inspirerende netværksaften med oplæg fra den succesfulde og kreative designer Søren Le Schmidt.

Søren Le Schmidt fra Ølgod har for alvor slået sit navn fast i den danske modebranche. Han er uddannet skrædder, har arbejdet både som stylist og designer for kendte brands, og så har han et brand i eget navn, som han for alvor slog fast, da kronprinsesse Mary deltog i dronningens nytårstaffel i 2018 iført hans design. Ligeledes da Helle Thorning-Schmidt tog alt og alle med storm, da hun ankom til dronning Margrethes gallataffel iført en vandmelons-farvede balkjole med en dyb udskæring designet af Søren Le Schmidt.

Helle Thorning-Schmidt i balkjole af Søren Le Schmidt

Måske du også kender Søren Le Schmidt fra Vild med Dans 2023, hvor han deltog med partneren Mie Moltke.

Han er barnebarn af indehaverne af Ølgods hedengangne udgave af Damernes Magasin, butikken J.C. Smith, der lukkede i 1987. Han flyttede fra Ølgod som 19-årig efter at have færdiggjort handelsgymnasiet. Allerede dengang vidste han, at modebranchen trak i ham, for adskillige eftermiddage brugte han ved symaskinen hos sin farmor. At designe faldt ham naturligt, og med hjælp fra farmor lærte han om håndværket og materialerne.

Oplægget vil være en blanding af Sørens opvækst i det vestjyske, vejen til hans succesfulde karrierer og en indsigt i modebranchen med hans kjoler til de kendte og kongelige. Med bæredygtighed som sit kernefokus stræber Søren konstant mod at bruge 100% bæredygtige stoffer. I oplægget vil Søren berette om hans tilgang til bæredygtighed og ansvarlighed. Et ærligt og nærværende foredrag med plads til spørgsmål.

 

Program: 

Velkomst 

Spisning og netværk

45 minutters inspirerende oplæg fra Søren Le Schmidt

Den varme stol 

Netværk 

 

Sted: Esbjerg Konference & Event, EfB
Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg 

Tid: 18.00-21.00

 

Seneste tilmelding til arrangementet er d. 28. oktober kl 12:00 

Særlige kosthensyn skal skrives til Elisabeth Damm-Bank på e.dammbank@gmail.com før deadline.

Vel mødt til en dejlig aften

 

Venlig hilsen 

Bestyrelsen Erhvervskvinder Esbjerg

Betina Lund Lauridsen, Elisabeth Damm-Bank, Majbrit Lind Bech, Maj-Britt Nielsen, Signe Gubi, Berit Lynghede og Christel Breum Lau.