Stine Nørgaard Bjergs eventyrlig fortælling om STUDIO FLØR
Kom og bliv inspireret af drømme og iværksætteri. Stine Nørgaard Bjerg fortæller om sit iværksætteri eventyr – om at tage chancen og lykkes.
 
Stine Nørgaard Bjerg kommer fra Esbjerg, men har i dag sit liv i København. Stine har ikke taget den lige vej. Det begyndte sådan, men pludselig var drømmen om blomster og farver større end det mere traditionelle arbejde som ansat på kontor og i butik. Efter flere år i advokatbranchen, havde Stine brug for mere glimmer i hverdagen. Stine ønskede at sikre alle små øjeblikke af glæde. Det var baggrunden for opstarten af STUDIO FLØR. 
 
Stine har klædt sig på til sit eventyr ved at deltage på AKA Startup Growth – et 3 måneders intensivt forløb om iværksætteri. Derudover har Stine tidligere været tilknyttet Nordic Female Founders med mentorer som Mia Wagner, Anne Stampe m.fl. 
 
Agenda
 
Kl. 17.45: Registrering
Kl. 18.00  Velkomst
Kl. 18.15  Spisning
Kl. 19.00  Indlæg ved STUDIO FLØR v/Stine Nørgaard Bjerg
Kl. 20.00  Den varme stol.
Kl. 20.15 Netværk
Kl. 21.00 Tak for i aften.
 
 

Sted: Esbjerg Konference & Event, EfB 
Gl. Vardevej 82, 3. sal, 6700 Esbjerg 

Tid: 18.00-21.00 

Seneste tilmelding til arrangementet er d. 25/9 kl 12:00. Særlige kosthensyn skal skrives til Elisabeth Damm-Bank på e.dammbank@gmail.com før deadline.

2023_Flør_2

Du kan læse mere om STUDIO FLØR her

Med venlig hilsen Bestyrelsen Erhvervskvinder Esbjerg

Bettina Tøtt, Betina Lund Lauridsen, Elisabeth Damm-Bank, Heidi Birkler, Josefine Baslund, Majbrit Lind Bech, Maj-Britt Nielsen og Signe Gubi