Virksomhedsbesøg ved DIN Forsyning

Byen, der engang lugtede, er på vej ind i en stor grøn fremtid ……

Er blot en af de mange overskrifter i dagspressen i den forgangne tid. Vi investerer i den grønne omstilling som aldrig før. Det gør vi, da der globalt er brug for, at vi alle arbejder sammen mod et fælles mål. Det er nødvendigt, at vi finder bæredygtige alternativer til den måde, vi lever på i dag, så vi i langt højere grad kan benytte klodens ressourcer med respekt for de fremtidige generationer.

                                                  

Claus Nielsen, Udviklingschef hos DIN Forsyning, vil fortælle om, hvordan vi i Esbjerg er blevet frontrunners på den bæredygtige fjernvarme. Hvordan vi gennem drømme og hårdt arbejde har fået ændret kraftvarmekravet i lovgivningen for at nå til opførelsen af et biomassekraftværk her i Esbjerg, som skal stå klar i 2023. 

Både nationalt og internationalt bliver der kigget mod vest. Vi går forrest i den grønne omstilling, og vores position som produktions- og distributionsvirksomhed af grøn fjernvarme viser vejen for den grønne omstilling. Nøglen ligger i at kombinere vedvarende energikilder og udnytte ressourcer og restprodukter på tværs af sektorer. Og det skal være digitalt, fleksibelt og intelligent – samlet i en grøn energistation i Esbjerg.

 Du kan læse om DIN Forsyning her

Tid
Kl. 18.00 - 21.00

Sted
DIN Forsyning A/S
Ulvsundvej 1
6715 Esbjerg N

Med venlig hilsen Bestyrelsen Erhvervskvinder Esbjerg

Dorte Thorsø, Heidi Birkler, Bettina Tøtt, Betina Lund Lauridsen, Elisabeth Damm-Bank, Maj-Britt Nielsen, Maibrit Lind Bech og Susanne Bruun Hansen 

2023_DinForsyning2