Årets første arrangement er Generalforsamling for Esbjerg Erhvervskvinder

 Aftenens program

Spisning

Oplæg ved Sunset Boulevard omkring 4 dags arbejdsuge 

Tid er vigtigt, fordi vi aldrig får den igen. Det har de taget alvorligt i Sunset Boulevard. På trods af, at CEO Jens Broch og hans ansatte går på weekend torsdag eftermiddag, er virksomhedens omsætning stigende. Men hvordan gør man i praksis? Og hvilke udfordringer ligger der i opgøret med den traditionelle 37-timers arbejdsuge?
 
Jens Broch er CEO for den største danskejede fastfoodkæde og har desuden solid erfaring fra nogle af de største og mest markante virksomheder i Europa; Starbucks, Cadbury, Anheuser-Busch Inbev, Cocio og Arla-food. Jens Broch skaber i foredraget en dynamisk dialog og kommer med masser af konkrete indspark, praktiske erfaringer og ikke mindst markante holdninger til arbejde, ledelse, og hvordan vi bruger egen og andres tid.

Sunset

Generalforsamling

i henhold til "Indkaldelse og dagsordenen" sendt per mail til alle medlemmer. 

 Uddeling af Amanda-prisen

Vi skal selvfølgelig også have fundet årets erhvervskvinde blandt vores medlemmer.

Send indstilling og begrundelse til Bettina Tøt på bt@kirklarsen.dk inden 8. januar 2023. 

 

Sted: Esbjerg Konference & Event, EfB 
Gl. Vardevej 82, 3. sal, 6700 Esbjerg 

Tid: 18.00-21.00 

Temaet i 2023 er "If you can dream it you can do it " og programmet ses i vores kalender og er inspireret af input fra medlemmer. 

Med venlig hilsen Bestyrelsen Erhvervskvinder Esbjerg

Dorte Thorsø, Heidi Birkler, Bettina Tøtt, Betina Lund Lauridsen, Elisabeth Damm-Bank, Maj-Britt Nielsen, Maibrit Lind Bech og Susanne Bruun Hansen