Esbjerg som en attraktiv uddannelsesby.

Esbjerg skal på landkortet som en attraktiv uddannelsesby. Og det er der behov for. Byens og regionens unge mennesker trækker mod de store universitetsbyer og selvom nogle vender retur igen, har byen ikke haft den tiltrækning og tilflytning, som man har haft ambitioner om. 

 

Den brændende platform er en realitet og med udgangspunkt heri blev Education Esbjerg til. Education Esbjerg er et samarbejde imellem Business Esbjerg, Esbjerg Kommune og en række erhvervsvirksomheder, og en af ambitionerne er at skabe et nationalt fyrtårn, der skal sætte Esbjerg på landkortet, som attraktiv studieby.

 

Peter Kirk Larsen er i spidsen for ”Fyrtårnsbestyrelsen” og på januar mødet fortæller han bl.a. om den brændende platform, opbakningen fra erhvervslivet – og hvorfor det er nødvendigt med et ”fyrtårn” i Esbjerg. Peter Kirk Larsen brænder både for Esbjerg og for projektet.

 

Peter Kirk Larsen er managing partner i advokatpartnerselskabet Kirk Larsen & Ascanius, Virksomheden er etableret i Esbjerg i 1973 og har dybe rødder i Esbjerg og Midt- og Vestjylland. I forvejen har virksomheden arbejdet med rekrutteringsprogrammer fra folkeskolen til universiteterne og det var derfor naturligt at bidrage i arbejdet med at skabe et endnu bedre fundament Esbjerg som attraktiv studieby.

 

Arrangementet holdes på ECH PARK, Stormgade 200, Esbjerg.  Vi mødes kl. 17. 45 til tjek ind.