Agenda

18.00 Velkomst ved Formand Dorte Thorsø

18.00-19.00 Middag og præsentation af 2-3 medlemmer fra vores lokal forening. 

19.00-21.00 Mikkel Beha foredrag

 Gennem snart en menneskealder har Mikkel Beha rejst verden rundt. Han har ved selvsyn oplevet, hvor voldsomt vores klode bliver påvirket af os mennesker, og hvor vigtigt det er, at vi passer på vores forunderlige verden.

Mikkel Beha har oplevet, hvordan klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men også en barsk virkelighed overalt på jorden. Skovbrandene hærger i et omfang, man ikke tidligere har set, og øget nedbør og mere tørke vil fremover forandre hele kloden for evigt. Sammen med sin familie har Mikkel Beha med egne øje set, hvor voldsomt klimaforandringerne allerede er slået igennem i visse dele af verden, sammenlignet med vores egne nordlige breddegrader.

 På familiens rejser rundt om jorden har Mikkel Beha oplevet, hvordan plastik og overfiskeri truer vores natur. Men han har også set eksempler på, at det faktisk virker, når vi mennesker tager en beslutning om at passe lidt bedre på vores klode - hvordan lokale initiativer betyder noget, når f.eks. havet omkring Galapagos bliver fredet, eller de lokale skraldemænd i Tanjunpinang i Indonesien begynder at indsamle plastik.

 

Dette Mikkel Beha foredrag er et kig på en fremtid, hvor vi kommer til at ændre vores rejse og forbrugsvaner, men også en fremtid hvor vi forbrugere kan være med til at redde vores jord, når vi i højere grad tager ansvar for vores klode. Det er en spændende blanding af Mikkel Behas personlige oplevelser af, hvordan naturen bliver påvirket, men også en masse smukke, men skræmmende billeder og fortællinger fra hans mange rejser.

Undervejs har i har selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål. 

Sted: ECH park 

Velmødt til en god aften

Med venlig hilsen 

Bestyrelsen Erhvervskvinder Esbjerg 

Henvendelser vedørende arrangement skal ske til

Elisabeth Damm-Bank på mail: e.dammbank@gmail.com